dev22 Публикувано Септември 3, 2011 Report Share Публикувано Септември 3, 2011 Може ли да ми кажете как да тествам лаптопа дали ще работи с Windows 7? Знам че харектеристиките му са горе-долу добри и сигурно ще "тръгне" 7 ,ама аз да съм си сигурен.Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2011 Report Share Публикувано Септември 3, 2011 Не казваш точно какви са характеристиките, а на сайта на HP виждам, че се предлага в различни варианти. На базата на това, което виждам, мога да кажа, че стига да е с поне 2GB памет, няма да имаш никакви проблеми. Ако е с 1GB памет, по-добре Windows XP. Ако е с 512MB памет, тогава задължително Windows XP. Останалите компоненти са напълно достатъчни за Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dev22 Публикувано Септември 3, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2011 Не казваш точно какви са характеристиките, а на сайта на HP виждам, че се предлага в различни варианти. На базата на това, което виждам, мога да кажа, че стига да е с поне 2GB памет, няма да имаш никакви проблеми. Ако е с 1GB памет, по-добре Windows XP. Ако е с 512MB памет, тогава задължително Windows XP. Останалите компоненти са напълно достатъчни за Windows 7.Ram: 2 GGB процесор: не знам точно колко е ама има сигурно 2 гигахерца и то другото всичко си добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Септември 3, 2011 Report Share Публикувано Септември 3, 2011 Моят лаптоп е с 1гб рам, едноядрен процесор на 1.7 и седмицата си върви, така че ти щом си с 2 гб рам няма да имаш проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Септември 3, 2011 Report Share Публикувано Септември 3, 2011 http://windows.microsoft.com/upgradeadvisor Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост