XristoPetkov Публикувано Август 31, 2011 Report Share Публикувано Август 31, 2011 Здравейте колеги и имам въпрос към вас.Търся драйвъри за видео картата ми. Марката е ATI Radeon HD 2600 PRO. И ако си мислите че не съм търсил в гугъл, грешите. Намерих си драйвъри но, когато инсталирам драйвъра и дава грешка "install error:package error нещо от сорта но не спира инсталацията. Когато се инсталира рестартирам компютъра. Когато се стартира дава грешка нещо с NET.Framework е има я на снимката. Не е само това има и друго. Когато стартирам контролния център "Снимката е долу" дава грешка по долу снимка. Ако можете да ми намерите драйвъри ще съм ви много благодарен. Благодаря ви предварително.....! Извинете ако съм сложил темата на грешно място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 31, 2011 Report Share Публикувано Август 31, 2011 Директно си инсталирай Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1. В конкретния случай и версия 2.0 би била достатъчна, но за всеки случай инсталирай най-високата. Нужна е за работата на Catalyst Control Center. Иначе самият драйвер както виждам е инсталиран и функционира нормално. Това, което не работи, е именно контролният панел на драйвера, който далеч не е от толкова голямо значение за общата работа на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
XristoPetkov Публикувано Август 31, 2011 Author Report Share Публикувано Август 31, 2011 Благодаря ти много !!! Ще черпа една бира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост