ico_kirchev Публикувано Август 28, 2011 Report Share Публикувано Август 28, 2011 здравейте имам няколко въпроса за преинсталацията на SONY VAIO. купих си го на скоро с вграден уиндоус 7 64-bit. след като го инсталирах вътре си имаше разни приложения оригинални на вайо. проблемът е там че нещо не ми харева този уин и искам да го преинсталирам. випросът ми е дали ще се запазят приложенията или ако не се запазят след това от къде мога да ги намеря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Август 29, 2011 Report Share Публикувано Август 29, 2011 Ако използваш диск за преинсталиране на ОС, който не е дошъл с лаптопа, програмите няма да се запазят. Вероятно е повечето програми да ги има на страницата за поддръжка на sony. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ico_kirchev Публикувано Август 29, 2011 Author Report Share Публикувано Август 29, 2011 благодаря за отговора. и аз предполагах така и се поразрових малко из нета и открих къде мога да намеря пакет на тези приложения. благодаря все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост