Jump to content

Въпроси за блог.

Препоръчан пост

Моят блог е ТОВА.

Искам да сложа опростена форма за контакт. Опитах тези варианти: 1 - 2 - 3 - 4, но нито един не става :(. Не искат да пращат съобщенията на пощата, други пък изобщо не тръгват.

Сподели другаде

Къде мога да намеря информация за моя блог: кога е създаден, колко публикации мога да направя, колко страници мога да създам, колко снимки мога да качвам, колко GB място имам за блога и друга подобна?
Сподели другаде

• 2 months later...

Това ми е блога: http://ma6inata.blogspot.com/

Вляво има анкета, но нещо се бъгна и от няколко дена не работи. Анкетата е взех готова от предлаганите джаджи на Blogger.

Как мога да я сменя с някоя друга анкета, т.е. да добавя готова чрез някой сайт или да взема готов код отнякъде и да го сложа?

Сподели другаде

Тук: http://www.ma6inata.com/

Този сайт е направен с Wordpress. Един приятел ми качи тема, но искам да я сменя. Може ли да я сменя, но да се запази всичко, както си е сега, в сайта? Има ли начин да сложа още една тема и сайта да стане с две теми като аз избирам коя да е основна?

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Като смениш темата, съдържанието и джаджите ще се запазят. Уърдпреса върви с една тема, можеш да си имаш ако ще и сто в админ панела, но само ти да си ги сменяш - не потребителя, ако това имаш предвид. А може и да има някакви добавки за тази цел,де, но като те виждам колко си начинаещ - по-добре да не се захващаш.
Сподели другаде

• 8 months later...

От няколко дни блогът ми е на английски. Навсякъде съм задал да е на Български, но не се оправя. Как да го оправя?

Може ли проблемът да е от езиковите настройки на лаптопа?

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Прикачвам снимка да се види за какво става въпрос. Имах предвид, че менюто ми е на английски. Смених езиковите настройки, смених всичко да е на Български, но пак не ще да се сменя менюто:

Сподели другаде