ozic Публикувано Август 23, 2012 Author Report Share Публикувано Август 23, 2012 Моят блог е ТОВА. Искам да сложа опростена форма за контакт. Опитах тези варианти: 1 - 2 - 3 - 4, но нито един не става :(. Не искат да пращат съобщенията на пощата, други пък изобщо не тръгват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 24, 2012 Author Report Share Публикувано Август 24, 2012 Къде мога да намеря информация за моя блог: кога е създаден, колко публикации мога да направя, колко страници мога да създам, колко снимки мога да качвам, колко GB място имам за блога и друга подобна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 29, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2012 Това ми е блога: http://ma6inata.blogspot.com/ Вляво има анкета, но нещо се бъгна и от няколко дена не работи. Анкетата е взех готова от предлаганите джаджи на Blogger. Как мога да я сменя с някоя друга анкета, т.е. да добавя готова чрез някой сайт или да взема готов код отнякъде и да го сложа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 29, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2012 Тук: http://www.ma6inata.com/ Този сайт е направен с Wordpress. Един приятел ми качи тема, но искам да я сменя. Може ли да я сменя, но да се запази всичко, както си е сега, в сайта? Има ли начин да сложа още една тема и сайта да стане с две теми като аз избирам коя да е основна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dangerzone Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Като смениш темата, съдържанието и джаджите ще се запазят. Уърдпреса върви с една тема, можеш да си имаш ако ще и сто в админ панела, но само ти да си ги сменяш - не потребителя, ако това имаш предвид. А може и да има някакви добавки за тази цел,де, но като те виждам колко си начинаещ - по-добре да не се захващаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 1, 2013 Author Report Share Публикувано Август 1, 2013 От няколко дни блогът ми е на английски. Навсякъде съм задал да е на Български, но не се оправя. Как да го оправя?Може ли проблемът да е от езиковите настройки на лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 15, 2013 Author Report Share Публикувано Август 15, 2013 Прикачвам снимка да се види за какво става въпрос. Имах предвид, че менюто ми е на английски. Смених езиковите настройки, смених всичко да е на Български, но пак не ще да се сменя менюто: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост