tobyMac Публикувано Август 27, 2011 Report Share Публикувано Август 27, 2011 Здравейте, имам един проблем.Компютъра имаше проблем. Не можеше да се включи и уиндоуса трябва де се преинсталира.И след преисталиране, имам неща на десктопа които ми трябват. А десктопа е блокиран и не могат да се извадят от там.Как мога да си ги върна.Надявам се да не ви се стори тъп въпрос ама наистина не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Август 27, 2011 Report Share Публикувано Август 27, 2011 Не разбрах дали си преинсталирал. Ако не - щом ОС не може да се зареди - сваляш и записваш(на друг компютър) някакъв линукс. Вкарваш диска на твоя компютър и зареждаш. После ако знаеш къде са ти файловете - изтегляш си ги на флашка или на другия дял и повече няма да държиш важни файлове на системния дял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tobyMac Публикувано Август 27, 2011 Author Report Share Публикувано Август 27, 2011 ок, ама преисталирах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 27, 2011 Report Share Публикувано Август 27, 2011 Е, как така си преинсталирал, но файловете са останали на работния плот? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tobyMac Публикувано Август 27, 2011 Author Report Share Публикувано Август 27, 2011 Значи, не аз а баща ми инсталира уиндоуса.Демек съм сега с два уиндоуса. А в старият уиндоус имам папки които ми трябват.И не знам как да ги въстановя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Август 27, 2011 Report Share Публикувано Август 27, 2011 Не знаеш пътя до папката с файловете или като пуснеш търсачката и не намира нищо ? По принцип пътя трябва да е нещо като Documents and Settings\____\DesktopАко файловете са "изчезнали" от файловата таблица, но на диска не е записвано нищо друго - може да се пробва с програма за възстановяване на данни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tobyMac Публикувано Август 27, 2011 Author Report Share Публикувано Август 27, 2011 Да така е точно там е папката, но няма достъп до файловвте вътре, десктопа е блокиранА на мен ми трябва достъп. Да така е точно там е папката, но няма достъп до файловвте вътре, десктопа е блокиранА на мен ми трябва достъп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Август 28, 2011 Report Share Публикувано Август 28, 2011 Избери от опциите на папките да се показват скрите файлове и папки и тогава потърси в старата инсталация на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Август 28, 2011 Report Share Публикувано Август 28, 2011 Човекът е писал "десктопът е блокиран" - ако го разбирам правилно - вижда папката, но не може да я отвори - може би му дава някаква грешка. Ако наистина е така - като най-лесно предлагам да запише някакъв линукс на диск, да го зареди и след като знае къде се намира папката - да пробва чрез линукса да си изтегли файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2011 Report Share Публикувано Август 28, 2011 Може да е проблем с NTFS правата. Кликни с десния бутон на мишката върху неотварящата се папка, избери Properties, иди на подпрозорец Security, направи снимка на прозореца и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tobyMac Публикувано Август 28, 2011 Author Report Share Публикувано Август 28, 2011 Стана, баща ми го направи.Прехвърли няколко папаки, на моя компютър.Ама, се оказа че компютъра е заразен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост