DARK-MASTER Публикувано Август 26, 2011 Report Share Публикувано Август 26, 2011 Аз съм на компютър с Win XP Professional Service Pack 3. Другия компютър е лаптоп с Windows 7 Ultamate. Аз съм на Vivacomски Интернет. XP компа е закачен за Vivacomския модем с кабел, модема има 4 порта за такова свързване. А лаптопа ползва безжичната връзка от модема. Аз искам да мога да вляза от XP компа в лаптопа със 7цата през My Network Places и да копирам файлове от твърдия диск на лаптопа. Ако пък не става, може да направя напълно споделена папка в компютъра с XPто и като съм на лаптопа да копирам файловете и да ги сложа в тази папка. Ако знаете някакъв по лесен начин казвайте. Искам да преместя файловете от раздел D на лаптопа на компътра с XPто(има 1 ТB HDD) за да мога да форматирам тоя D раздел. Понеже има остатъци на windows xp в него, смисъл в раздел D има папките Windows и Program Files и не може да се изтрият. Windows 7 е инсталиран в раздел C на лаптопа, но там няма достатъчно място да преместя папките който се намират в раздел D на лаптопа(папки като филми, снимки, музика и подобни). Проблема ми е че не знам стъпките как да направя нещата да станат. За да има такава връзка между компютри с различни Windowsи.Също имам и 2ри кабел с който мога да закача лаптопа директно за модема в където настолния компютър с XPто си е закачен.Но пак не знам какво точно да направя. В страницата на Vivacom http://my.contact.bg/. От където мога да настройвам пускам и изключвам безжичната връзка на Vivacomския модем. Има Wi-Fi настройкиОт тук конфигурирате по лесен начин достъпа до Вашата безжична домашна или офис мрежа. Можете да изберете име на мрежата, ниво на сигурност и ключ (парола за достъп). LAN & DHCP настройки От тук конфигурирате по лесен начин LAN & DHCP настройките на Вашата мрежа. NAPT настройкиОт тук конфигурирате по лесен начин NAPT настройките на Вашата мрежа. Но пак си нямам на представа какво да правя там в това LAN. Мога да дам снимка как изглежда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост