Anna bel Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 Прецаках нещо във ФБ без да искам и ми изчезнаха всички снимки на приятели, моята профилна, всички изображения въобще. Остана само текст. Тъй като съм пълен профан, спешно моля за помощ! Прочетох тук за подобен проблем. Съветът беше чрез инструменти на Мозила-настройки-изключения на автоматично зареждане на изображения-разрешаване на сайт. Направих го. Появиха се изображенията на стената ми,но профилната ми снимка и тези на приятелите ми не се появяват. Моля,помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 .........инструменти на Мозила-настройки-изключения на автоматично зареждане на изображения..... 1. В Автоматично зареждане на изображения трябва да е абослютно празно, нито разрешени, нито забранени линкове към фейсбук. 2. Като си влезиш в профила, във фейсбук, от Инструменти (Firefox) - Информация за страницата - горе кликаш на Медия - Блокиране на изображения от facebook, ако има отметка я махаш. 3. Близо до Медия има опция Права - увери се, че си сложила отметка на Зареждане на изображения - използване по подразбиране 4. Ползваш ли добавка (разширение) - Adblock Plus, ако е отговорът е "ДА", виж в менюто дали не си блокирала някоя снимка, без да искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 5. Имате ли същия проблем с Internet Explorer, когато отваряте страниците на Facebook? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост