Jump to content

Показване на изображения

Anna bel

Препоръчан пост

Прецаках нещо във ФБ без да искам и ми изчезнаха всички снимки на приятели, моята профилна, всички изображения въобще. Остана само текст. Тъй като съм пълен профан, спешно моля за помощ! Прочетох тук за подобен проблем. Съветът беше чрез инструменти на Мозила-настройки-изключения на автоматично зареждане на изображения-разрешаване на сайт. Направих го. Появиха се изображенията на стената ми,но профилната ми снимка и тези на приятелите ми не се появяват. Моля,помогнете!
Сподели другаде

.........инструменти на Мозила-настройки-изключения на автоматично зареждане на изображения.....

1. В Автоматично зареждане на изображения трябва да е абослютно празно, нито разрешени, нито забранени линкове към фейсбук.

2. Като си влезиш в профила, във фейсбук, от Инструменти (Firefox) - Информация за страницата - горе кликаш на Медия - Блокиране на изображения от facebook, ако има отметка я махаш.

3. Близо до Медия има опция Права - увери се, че си сложила отметка на Зареждане на изображения - използване по подразбиране

4. Ползваш ли добавка (разширение) - Adblock Plus, ако е отговорът е "ДА", виж в менюто дали не си блокирала някоя снимка, без да искаш.

Сподели другаде