Evertom Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 Когато се опитам да сменя облика на Windows-а постоянно ми дава тази грешка.http://store.picbg.net/thumb/68/87/ec9fd853f2a16887.PNGДори когато се опитам да сменя с някоя от default темите.Преди си беше добре,просто днес както си цъках и изведнъж темата се смени сама на windows classic.Трих теми,пачвах uxtheme.dll,качих отново default темите на windows-а и го докарах до там че от classic някак си успях да го направя на xp с която съм сега,но все още не мога да сменям теми?Някакво решение на проблема има ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 Май си ги омазал здраво. Пробвай тук на ред 187 и в ляво (1 download) и в дясно (2 downloads) и рестартче да направиш за да възприеме промените Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Август 22, 2011 Author Report Share Публикувано Август 22, 2011 не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 не става От менюто Themes става ли? http://i52.tinypic.com/29ykz2r.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Август 22, 2011 Author Report Share Публикувано Август 22, 2011 не ми дава грешка,но и нищо не се променя.Темата си седи същата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 не ми дава грешка,но и нищо не се променя.Темата си седи същата. В контрол панела, ако я имаш - деинсталирай и премахниC:\WINDOWS\Resources\Themes - папката Royale и файла Royale.Theme Инсталирай начисто оттук - Royale Theme for WinXP Пиши после какъв е резултата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Август 22, 2011 Author Report Share Публикувано Август 22, 2011 Опитах но и това не помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 От Start менюто - Run (или бързи клавиши уиндолс бутончето и R) - пишеш вътре services.msc Намираш Themes, кликаш 2-пъти - трябва да са стартирани автоматично - Startup Type: Automatic Service status: Started На същото прозорче, горе табчето - Recovery трябва да имаш тези настройки http://i54.tinypic.com/311s00i.png След рестарт на компа, проверяваш дали са се запазили настройките за автоматично стартиране на услугата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 22, 2011 Report Share Публикувано Август 22, 2011 Опитай да приложиш UXTheme пача отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Август 23, 2011 Author Report Share Публикувано Август 23, 2011 Опитах и от двата поста нещата,но не се оправи.Яко се е омазало.Странното е че и търсачката ми не зарежда никакви полета,ще се налага преинстал май...И без това беше почнал да прави проблеми.Мерси за помоща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 23, 2011 Report Share Публикувано Август 23, 2011 Опитай следните команди в Command Prompt:regsvr32.exe jscript.dllregsvr32.exe vbscript.dllregsvr32.exe wshom.ocxregsvr32.exe msxml3.dllregsvr32.exe -i shell32.dllregsvr32.exe OLEAUT32.DLLслед което рестартирай системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sasho_hondata Публикувано Януари 21, 2012 Report Share Публикувано Януари 21, 2012 Моля ви помогнете ми!Целият ми уиндоус и всички прозорци които които отварям са сиви и бутоните, а само 2 часа по-рано си бяха нормални сини,много ви моля ... Компа ми се рестартира два пъти след като го вкл. пуснах антивирусната - авира- и засече 8 файла,нещо ми даде че ще рестартира компа -ок и като се вкл отн и всичко беше хаос дори немога да си местя иконите по плота моля ви ако разбере бащами лошо ми се пише :( :( търсачката ми от старта сащо не зарежда дори като отворя някои прозорец не иска да го покаже в лентата за инструменти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 21, 2012 Report Share Публикувано Януари 21, 2012 А някаква снимка ще може ли (ако не е късно)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост