melmak Публикувано Август 23, 2011 Report Share Публикувано Август 23, 2011 Но май 1 трябва да проверя с какъв контролер е свързан хард към дъното с оказаните програми по-горе,нали?Така си и мислех. Реално няма никакъв проблем.Чисто хипотетично, за да го плзваш трябва да гo активираш от BIOS и после да осигуриш съвместим драйвър и ОС. Единственото, което трябва да направиш е да пуснеш инсталационния диск на Windows. Ако излезе син екран или не ти дава твърд диск за инсталция, тогава вече трябва да мислиш. И още нещо - на лаптопите няма какво да се обърка в BIOS. Безопасно е да се научиш от там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2011 Report Share Публикувано Август 24, 2011 Това нещо ще ми трябва ли?Кое дали ще ти трябва? Не схванах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dev22 Публикувано Август 24, 2011 Author Report Share Публикувано Август 24, 2011 Кое дали ще ти трябва? Не схванах.Където си писал за преинсталацията на XP -точка 4 фаза 1,че искам да попитам дали ще ми трябват драйвери за RAID и за CSIC (май не го написах правилно,но ти ще ме разбереш) и какво означават - RAIN,CSIC? Ще бъда много благодарен ако ми обясните!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Август 24, 2011 Report Share Публикувано Август 24, 2011 Дадена ти е възможност да заредиш драйвъри предварително. Пропусни я. Не ти са нужни. Не може да се изучиш от форумите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост