Питащ Публикувано Август 20, 2011 Report Share Публикувано Август 20, 2011 Здравейте. По една или друга причина харесвам и използвам често Bluetooth. Когато си закупих мини стика, в магазина ми предложиха адрес за изтегляне на BlueSoleil 5, но оказа се софтуера нито е лицензиран, trial е и не е Free. Първите 20-на дни всичко си беше наред, след това BlueSoleil започна непрекъснати конфликти със системата, започнаха да излизат карета на 1-3мин. с напомняния за закупуване на лиценз - много досадно и дразнещо. Порових из Нета и намерих някакви странни кракове, пачове и ключ генератори BlueSoleil, който не ми изглеждаха сигурни. Пробвах софтуера на "Тошиба", но и тя не е Free и е несъвместима със стика. Зная, че вградения Bluetooth във Win-а е безплатен, но и там нещата не пасват със стика. Стика - нямам много информация, "Привилег" е, но кой модел - опаковката одавна е езхвърлена. В момента ползвам кабели, но желая отново да използвам Bluetooth.Та някои може ли да предложи аналог на BlueSoleil /без лицензи/ или ако няма такъв, то нека предложи модел - стик съвместим с вградения в Win-а Bluetooth. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Питащ Публикувано Август 23, 2011 Author Report Share Публикувано Август 23, 2011 Това което ще напиша е доста странно, но пък вярно. Днес си закупих Стик за Bluetooth от магазин от веригата "Всичко по левче" за около 8лв. От опаковката така и не разбрах как се казва, какви параметри има, но пък разбрах, че е произведено във великия Китай /Дърво та дрънка/. Това чудо на техниката не само, че работи без грешка, но и се СПОРАЗУМЯ ПЕРФЕКТНО с инсталирания във Win-а Bluetooth. Какво ли не пробвах, какви ли програми не търсех та не очаквах че това дърво може да ми свърши нужната работа. За сега работи и дано работи по-дълго !!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 25, 2011 Report Share Публикувано Август 25, 2011 Кракове и пачове вече бол колкото искаш. Чак е чудно, че не си успял да се справиш с BlueSoleil-a. Но вярно е, че алтернатива трудно се намира ;/ Аз в лаптопа си имам вграден блутут и си има програмка, Bluetooth file transfer и с нея си пращам и приемам файлове. Не е многофункционална като BlueSoleil, но пък върши работа. Да, и аз едно време си бях взел външно блутутче, старо, но супер готино и вътре имаше регистрирана версия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост