Sten Публикувано Август 20, 2011 Report Share Публикувано Август 20, 2011 Инсталирах версията 2009.2(КДЕ) - не ме питайте "Защо не най-новата?" - просто не ми хареса. Ето и първият проблем - исках да инсталирам VLC(това е най-смисленият плейър за линукс, който ми е известен), но ми излезе съобщение че някои елементи не можели да се инсталират, понеже съответните хранилища ги няма. По подразбиране дори беше маркирано само едно от тях - маркирах всички, но изглежда някои просто вече ги няма. И сега не знам дали е по-добре да потърся съответният файл и да го инсталирам ръчно, или да добавя други "хранилища". Разбира се във вторият случай ще ми бъде по-лесно да търся още софтуер. А дали ще има смисъл(и възможност преди това) направо да добавя друг - по удобен софтуерен мениджър - или това си е "вградено" само за дадената дистрибуция ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост