nadina Публикувано Август 19, 2011 Report Share Публикувано Август 19, 2011 Здравейте,неведнъж сте ми помагали,затова се обръщам отново с молба за мнение и помощ.Проблемът с компютърът ми е следният:компютърът,без никакви причини отказва да зарежда подстраниците,не мога вече да слушам онлайн радио-задържа само две минути и прекъсва.Сканирах за вируси-чист е.Занесох го на сервиз-нищо не се откри,т.е.уж всичко е нормално,само дето не работи добре.Днес го преинсталираха,но проблемът си остана.моля за мнение и евентуална помощ ако е възможно.Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2011 Report Share Публикувано Август 19, 2011 Малко не става ясно точно какъв е проблемът. Опиши по-подробно точно какво правиш, какви програми ползваш и какво се случва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nadina Публикувано Август 20, 2011 Author Report Share Публикувано Август 20, 2011 Не използвам конкретни и специални програми,единствено за възпроизвеждане на аудио и видео формат,като vlc,media pleyer.Антивирусната е само една avast.Не влизам в много сайтове,а само в определени 3-4,като конкретно в prodavalnik-тук ми се отваря страницата,но снимките и под снимките на артикулите-не се отварят дори и да се зареди след доста чакане подстраницата.В predavatel-която и да е радиостанция тръгва,но най-много след 1-2 минути спира и трябва отново да избирам станцията.Facebook-отваря главната страница и толкова.В ABV пощата-със стандартната версия няма проблем,новата не се зарежда.Torrent -тегли много бавно и много трудно стартира тегленето.Скоростта е между 50-200kb/s.Направих проверка с друг лаптоп-свързах го към мрежата,работеше перфекнто,скоростта на теглене от торент беше между 5-8 MB/S.Дано да съм успяла да предам ясна представа за проблема ми.Благодаря ви. И се извинявам за непълно формулираната тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2011 Report Share Публикувано Август 21, 2011 За каква операционна система става въпрос? Сканирано ли е за зловреден код и ако да, с какви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nadina Публикувано Август 21, 2011 Author Report Share Публикувано Август 21, 2011 С операционна система Windows 7.Вчера сканирах с програмата Malwarebytes'Anti-Malware,откри два зловредни кода,изтрих ги,рестартирах компютъра,но проблемът не се реши.Забелязвам,че не мога да обновявам и антивирусната Avast с нови дефиниции-стартира обновяването и почти веднага стопира и не може да продължи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2011 Report Share Публикувано Август 21, 2011 Изтегли OTL и го запази на работния плот:- стартирай инструмента;- постави отметка в горната част на Scan All Users;- в поле Standard Registry избери All;- от падащо меню File Age избери 90 Days;- постави отметки още на: Skip Microsoft Files, LOP Check и Purity Check;- в поле Custom Scans/Fixes (в долната част на програмата) постави следния текст (маркирай го, натисни Ctrl+C и после в полето на OTL натисни Ctrl+V):netsvcs netsvcs msconfig safebootminimal safebootnetwork %SYSTEMDRIVE%\*.* %USERPROFILE%\*.* %USERPROFILE%\AppData\Local\*.* %USERPROFILE%\AppData\Roaming\*.* %ProgramData%\*.* %CommonProgramFiles%\*.* %PROGRAMFILES%\*.* %systemroot%\system32\*.dll /lockedfiles %systemroot%\Tasks\*.job /lockedfiles %systemroot%\system32\drivers\*.sys /90 %systemroot%\system32\drivers\*.sys /lockedfiles %systemroot%\system32\Spool\prtprocs\w32x86\*.dll /md5start hlp.dat winlogon.exe wininit.exe userinit.exe explorer.exe volsnap.sys /md5stop- кликни бутон Run Scan;Изчакай сканирането да приключи. След края на сканирането автоматично ще се отворят двата новосъздадени на работния плот файла: OTL.txt и Extras.txt. Моля, прикачи тези два файла (поотделно или в архив) към следващия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nadina Публикувано Август 22, 2011 Author Report Share Публикувано Август 22, 2011 Моля да ме извините,че не приложих информацията като прикачени файлове.Extras.TxtOTL.Txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 23, 2011 Report Share Публикувано Август 23, 2011 Имаш малко програми и общо взето никоя от тях не би трябвало да причинява подобни проблеми, което прави цялата ситуация малко странна. Все пак опитай да премахнеш avast! 5 и да инсталираш avast! 6. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nadina Публикувано Август 23, 2011 Author Report Share Публикувано Август 23, 2011 Здравейте,деинсталирах Avast5,но за съжаление не мога да инсталирам Avast6.Опитвах няколко пъти,първо от официалната версия,но тук страницата изобщо не се отваря.Пробвах да изтегля отделните версии,но при всичките ми опити се получава само частично изтегляне и тегленето стопира.Съжалявам,че не се получи.Все пак ви благодаря за вниманието и за отделеното ми време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 26, 2011 Report Share Публикувано Август 26, 2011 Опитай да стартираш системата под Safe Mode with Networking и провери дали ще имаш Интернет и дали ще е отново бавен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост