Jump to content

Проблем със System Restore и обекти в контролния панел

XP SOFT

Препоръчан пост

Значи какъв ми е проблема исках да пусна възстъновяване на системата но ми излезе бял екран във рамка отидох до промяна на акаунти но и там като натиснах ми излезе бял екран със рамка и след това реших да пусна виндовс медия плеър но не реягира деинсталирах виндовс медия плеър и пак си я инсталирах но не ще да се пусне като се помъчих да я пусна със изпълни като ми се изписа със кой потребителски акаунт искате да я пуснете и пак не ще и като влезя във браузъра и натисна на някой оннлайн тв става екранчето бяло там където трябва да има картиняа а се чува само звук.Много ви моля ако знаете как да оправя тези проблеми пишете. Sistema microsoft windows xp professional versia 2002 komputer inel pentium 3 processor 448 mxц 256 mb ram
Сподели другаде

Занапред, недей да деинсталираш Internet Explorer, Messenger, Windows Media Player и други компоненти от самия Windows. Те са част от операционната система и най-малкото не ти пречат, ако не ги ползваш.

Не стана ясно със SP 2 или 3 си?

Влез под Безопасен Режим (Safe Mode) и опитай да стартираш възможно най-отдалечената (първата) точка на възстановяване.

Сподели другаде

Отвори меню Start -> Run. Напиши regsvr32 jscript.dll и кликни OK. Трябва да ти се появи прозорец с бутон OK за потвърждаване на успешно действие, на който да кликнеш отново OK.

Повтори процедурата и със следните команди за поле Run:

regsvr32 vbscript.dll

regsvr32 /i mshtml.dll

Сподели другаде