refresh4o Публикувано Август 18, 2011 Report Share Публикувано Август 18, 2011 Преди няколко дена зарядното ми даде леко късо, но го оправих просто кабелите се бяха оголели... но от това 'леко късо' лаптопа не ми зарежда батерията... постоянно пише, че е на 1% и не мърда от тоя процент... откача ли кабела на зарядното спира лаптопа и няма грам ток... Батерията е постоянно студена, което ме води до мисълта, че не стига ток до нея понеже преди беше топла от зареждането... Моля ви за помощ мога ли нещо да направя или да се простя с батерията... на сервизи не си давам лаптопа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Август 18, 2011 Report Share Публикувано Август 18, 2011 Амо имаш Мултицет можеш да разбереш дали достига ток до батерията ако не достига сменяй зарядното обаче щом казваш че достига значи батерията си е заминала и можеш да я смениш и би трябвало да се оправи.Мисля че за да видиш дали батерията си е заминала можеш да я извадиш и да видиш дали лаптопа ще работи без батерията след това я сложи и я зареди да кажем малко ако нищо не стане значи си смени батерията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
refresh4o Публикувано Август 18, 2011 Author Report Share Публикувано Август 18, 2011 мултицет имам. Компютъра вижда батерията, но не може да я зареди... до преди този 'фал' батерията на пълно зареждане държеше 15 мин... просто е заминала, но от тогава не иска да я зареди на повече от 1%... да работи без батерия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Август 19, 2011 Report Share Публикувано Август 19, 2011 Най-вероятно значи си е заминала батерията и е за смяна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост