miazmatik Публикувано Август 14, 2011 Report Share Публикувано Август 14, 2011 Здравейте,искам да изпробвам Linux или по-точно УСУ мини чрез инсталация в windows,интересува ме след като изпълния указанията дадени в този сайт http://learnfree.eu/install-usu-inside-windows дали ще имам веднага след това напълно функционираща операционна система или ще са необходими някакви настройки,имам предвид това което е описано в сайта ли е всичко,за да ползвам системата-да влизам в нета,да гледам филми и т.нИ най-вече за интернета ме интересува как да го настроя на кабелен нет съм ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Август 15, 2011 Report Share Публикувано Август 15, 2011 Може да го пробваш без да го инсталираш.На мен ми хареса и след това си го инсталирах като 2-ра ОС,само,че не в уиндоус,а си заделих място на харда.Много ми допадна и освен това не съм правил никакви допълнителни настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост