Jump to content

Въпрос относно WINDOWS и заобикаляне на парола...

ostavime

Препоръчан пост

Значи, проблема е следния. Администратора в работата е забранил да инсталираме "Adobe Flash Player 9" и всеки път когато вляза някъде ми излиза една светло-жълта лента в горната част на браузара и ми казва нещо за ActiveX control. Кликнах там и дадох да се инсталира Adobe Flash Player 9, но нищо не става, а не мога ползвам ICQ. Как да заобиколя тази забрана и да инстлирам флаш и как да подкарам Кю-то?

Благодаря.

Сподели другаде

Ами в мен напира да предложа въобще да не използваш ICQ, а да се спреш на някой друг клиент като QIP или &RQ например, които не се нуждаят от инсталация и само се разархивират и се ползват. Можеш да им хвърлиш едно око.

Лично аз предпочитм QIP 2005 build 7940 - Homepage | Download

Сподели другаде

Аз имам същия проблем на работа и използвам Миранда (по съвет на Tragedy) - изключително съм доволен - няма инсталация, лесно се конфигурира, поддържа почти всички функции на нормалното ICQ.

А относно проблема ти с инсталацията на Adobe Flash Player - обикновено викам администратора за някой по-незначителен проблем и като влезе с паролата си му викам - "Абе така и така си се лог-нал, я ми инсталирай Macromedia Flash player (или нещо подобно) щото Reuters-a ми го иска и не може да върви без него" . Винаги можеш да се оправдаеш, че някое приложение ти го изисква, а и в крайна сметка едно отворено пакетче чипс и студена бутилка с кола, оставени небрежно на масата винаги вършат работа. Той като си налее една чашка кола и е готов да направи чудеса :)

Редактиран от Neuton Gimic
Сподели другаде

• 3 months later...