ostavime Публикувано Юни 29, 2006 Report Share Публикувано Юни 29, 2006 Значи, проблема е следния. Администратора в работата е забранил да инсталираме "Adobe Flash Player 9" и всеки път когато вляза някъде ми излиза една светло-жълта лента в горната част на браузара и ми казва нещо за ActiveX control. Кликнах там и дадох да се инсталира Adobe Flash Player 9, но нищо не става, а не мога ползвам ICQ. Как да заобиколя тази забрана и да инстлирам флаш и как да подкарам Кю-то? Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2006 Report Share Публикувано Юни 29, 2006 Ами в мен напира да предложа въобще да не използваш ICQ, а да се спреш на някой друг клиент като QIP или &RQ например, които не се нуждаят от инсталация и само се разархивират и се ползват. Можеш да им хвърлиш едно око.Лично аз предпочитм QIP 2005 build 7940 - Homepage | Download Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Юни 30, 2006 Report Share Публикувано Юни 30, 2006 (Редактиран) Аз имам същия проблем на работа и използвам Миранда (по съвет на Tragedy) - изключително съм доволен - няма инсталация, лесно се конфигурира, поддържа почти всички функции на нормалното ICQ. А относно проблема ти с инсталацията на Adobe Flash Player - обикновено викам администратора за някой по-незначителен проблем и като влезе с паролата си му викам - "Абе така и така си се лог-нал, я ми инсталирай Macromedia Flash player (или нещо подобно) щото Reuters-a ми го иска и не може да върви без него" . Винаги можеш да се оправдаеш, че някое приложение ти го изисква, а и в крайна сметка едно отворено пакетче чипс и студена бутилка с кола, оставени небрежно на масата винаги вършат работа. Той като си налее една чашка кола и е готов да направи чудеса Редактиран Юни 30, 2006 от Neuton Gimic Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Юни 30, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2006 Сега ще го пробвам този вариант. Гарване, работи перфектно. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
azxc33 Публикувано Октомври 3, 2006 Report Share Публикувано Октомври 3, 2006 Може да пробвате и www.meebo.comТова е AJAX приложение (JAVA и XML глупости), но работи доста добре и е само през браузър. Работи с ICQ, MSN, Yahoo и др.Дано ви хареса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост