dev22 Публикувано Август 13, 2011 Report Share Публикувано Август 13, 2011 HTC Sensation,HTC HD 7,HTC 7 Mozart Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Август 13, 2011 Report Share Публикувано Август 13, 2011 Ами кажи за какво ще го използваш предимно телефона.Ако ще слушаш повечко музика ти препоръчвам Mozart-а,ако искаш телефон на който да играеш игри,препоръчвам ти Sensation-а.Обаче искам да те попитам защо си се насочил конкретно съм марката htc?Аз ти препоръчвам да си вземеш Samsung Galaxy S2 или Iphone 4 ,пък ако ти се чака скоро трябва да излезе и 5цата.Аз преди няколко месеца си взех Samsung Galaxy S2 и мога да ти кажа че е страхотен телефон и мисля че е по-добър от Sensation-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dev22 Публикувано Август 13, 2011 Author Report Share Публикувано Август 13, 2011 Ами кажи за какво ще го използваш предимно телефона.Ако ще слушаш повечко музика ти препоръчвам Mozart-а,ако искаш телефон на който да играеш игри,препоръчвам ти Sensation-а.Обаче искам да те попитам защо си се насочил конкретно съм марката htc?Аз ти препоръчвам да си вземеш Samsung Galaxy S2 или Iphone 4 ,пък ако ти се чака скоро трябва да излезе и 5цата.Аз преди няколко месеца си взех Samsung Galaxy S2 и мога да ти кажа че е страхотен телефон и мисля че е по-добър от Sensation-а. ам по принцим си падам по htc и най-много от тия ми хареса Sensation,тука има едно голямо АМА обаче HD 7 e много як на външен вид,ама има 5 Мегапикселова камера,Mozart отдолу е заоблен и тфа не ми хар-пък има 8 Мегапикселова камера.А Sensation има двуядрен процесор и май снимаше HD и затова искам него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Август 13, 2011 Report Share Публикувано Август 13, 2011 HTC наистина правят хубави телефони,но на мен всички ми изглеждат еднотипни,а иначе Sensation-а е много хубав телефон и щом искаш да го взимаш,взимай го.Моя съвет обаче е да поизчакаш малко,защото сега технологиите се развиват много бързо.Аз още от миналото лято си бях харесал HD2 и Desire,но изчаках малко и като видях преди няколко месеца моя телефон си казах:Това е моят телефон.И веднага като го видях в България го поръчах.Мисълта ми е че ако не ти е голяма необходимост изчакай,защото ни очакват големи неща,аз просто като видях че Samsung ще пускат телефон с 5.2инча Super AMOLED Plus екран с резолюция 1280х720 пиксела, двуядрен 1.4GHz процесор и 8MP камера направо обезумях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dev22 Публикувано Август 13, 2011 Author Report Share Публикувано Август 13, 2011 HTC наистина правят хубави телефони,но на мен всички ми изглеждат еднотипни,а иначе Sensation-а е много хубав телефон и щом искаш да го взимаш,взимай го.Моя съвет обаче е да поизчакаш малко,защото сега технологиите се развиват много бързо.Аз още от миналото лято си бях харесал HD2 и Desire,но изчаках малко и като видях преди няколко месеца моя телефон си казах:Това е моят телефон.И веднага като го видях в България го поръчах.Мисълта ми е че ако не ти е голяма необходимост изчакай,защото ни очакват големи неща,аз просто като видях че Samsung ще пускат телефон с 5.2инча Super AMOLED Plus екран с резолюция 1280х720 пиксела, двуядрен 1.4GHz процесор и 8MP камера направо обезумях. да този Samsung е хубав,ама си е самсунг.И аз преди се бях хвърлил на HD2!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Август 14, 2011 Report Share Публикувано Август 14, 2011 Неясно заглавие...неясен първи пост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Август 14, 2011 Report Share Публикувано Август 14, 2011 Ами потребителят иска помощ при избора на телефон и е написал 3та модела, между които се колебае. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dev22 Публикувано Август 15, 2011 Author Report Share Публикувано Август 15, 2011 Неясно заглавие...неясен първи пост! неясен си ти ПИЧ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 15, 2011 Report Share Публикувано Август 15, 2011 Аз нямам нито един от телефоните, но съм слушал доста добри думи за HTC. Поддържат си софтуера постоянно. Вече всички правят хубави телефони, малко ми е странен този пост "да ама е самсунг". Какво като е Самсунг ? Всички телефони вече са качествени, знае се какво има вътре, има хиляди мнения по интернет за това дали някой телефон не се разваля бързо или не. Но това зависи от това как го ползваш. Аз не съм видял някой да се оплаче от новите модели на всички фирми телефони. Просто трябва да избереш този, който най-добре ще ти върши работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост