untraceable Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Проблема е следния.Когато boot(вам) от диск,програмата се зарежда нормално,но Wifi се изключва,а ми трябва да е включено.Някой може ли да ми каже някакво решение за проблема.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Докато чакаш някой гадател да се включи, може да споделиш за какво усторйство става въпрос и коя е въпросната програма - дай някакъв шанс и на нормалните потребители да ти помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Бобът ми показва, че имаш WiFi след зареждане на windows, а нямаш докато буутваш от диск. Демек искаш да имаш нет ...и то безжичен преди зареждане на windows? И питаш какво трябва да се направи? Ами това си е за Таро, направо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Август 13, 2011 Author Report Share Публикувано Август 13, 2011 Програмата е Wifiway 2.0.Не ми трябва Wifi докато буутвам диска.Чети внимателно и после отговаряй.Ако имаш някакво решение просто го кажи,не ми се прави на интересен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 13, 2011 Report Share Публикувано Август 13, 2011 Програмата е Wifiway 2.0.Не ми трябва Wifi докато буутвам диска.Чети внимателно и после отговаряй.Ако имаш някакво решение просто го кажи,не ми се прави на интересен. Не ние трябва да четем внимателно, а ти да си задаваш въпроса внимателно, защото заглавието ти е "проблем с Wifi" и си писал Проблема е следния.Когато boot(вам) от диск,програмата се зарежда нормално,но Wifi се изключва,а ми трябва да е включено.Някой може ли да ми каже някакво решение за проблема.Благодаря предварително! За сефте пишеш Wifiway 2.0. Няма да коментирам повече - успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост