miazmatik Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Здравейте,имам въпрос за KMPlayer и PotPlayer и на двата субтитрите не ми тръгват автоматично,имам предвид че на повечето филми,които тегля субтитрите се изтеглят допълнително,разархивирам ги в същата папка,където е и филма но като го пусна не тръгват,а трябва да ги пускам с влачене. Има ли начин да тръгват автоматично? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DARK-MASTER Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Името на субтитри файла трябва да е същото като името на видео файла за който е предназначен субтитри файла. Без разширението/формата на субтитри и видео файла. Другото трябва да е еднакво. Ако пак не става значи имаш проблем с кодеците и/или playerите ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Август 12, 2011 Author Report Share Публикувано Август 12, 2011 А как да направя така че да са с еднакви имена,като сваля субтитрите да ги преименувам ли и с какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DARK-MASTER Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Преименуваш ги разбира се. Натискаш на файла с мишката и натискаш F2 за преименуване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Август 12, 2011 Author Report Share Публикувано Август 12, 2011 Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост