opas Публикувано Август 10, 2011 Report Share Публикувано Август 10, 2011 Имам два авторски клипа които искам да ги запиша на диск и да ги давам на познати да ги гледат ,но те да не могат да си ги свалят на техните компютри без специален сохтуер за целта.Та питането ми е за някаква програма с която да мога да защитя диска си от презапис от хора които не разбират много от компютри , софтуер и трудно ще се справят.Прочетох много теми в които давате съвет и различни програми с които да се презапише защитено СД на харда ,но никъде не срещнах как може да се направи обратното т.е. защитен диск,с каква програма става и да ли трябва да е с по-специална записвачка.Ако има хора ,които знаят как може да стане ще съм много благодарен да ми помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Август 10, 2011 Report Share Публикувано Август 10, 2011 Откажи се ... По-добре сложи watermark / logo / text (текст/картинка/др. подобно) . Ето един начин . Има и други туториали и начини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост