DianaVasova Публикувано Август 6, 2011 Report Share Публикувано Август 6, 2011 Здравейте имам проблеми с отварянето на клипчета във vbox7 и youtube.Като пусна някое клипче компютъра зацепва и се рестартира сам.Мисля,че проблема не е от flash player-а понеже е инсталиран, а и някой клипчета с по-лошо качество във vbox си тръгват без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 6, 2011 Report Share Публикувано Август 6, 2011 Напиши някаква информация за системата - дъно, видео карта, операционна система...Провери и напреженията и температурите с HWMonitor (можеш да покажеш screenshot). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DianaVasova Публикувано Август 7, 2011 Author Report Share Публикувано Август 7, 2011 Microsoft windows XP Professional version 2002,procecor- Intel® Core2 Duo E4500 2.20 GHz,2.21 GHz,2GB of RAM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 7, 2011 Report Share Публикувано Август 7, 2011 При гледане на филми (от диск, например) има ли го този проблем?Опитай да гледаш клиповете с друг браузър, различен от сегашния.Покажи все пак един screenshot от HWMonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DianaVasova Публикувано Август 8, 2011 Author Report Share Публикувано Август 8, 2011 Оправи се проблема.Благодаря ти!Компютъра беше свързан към телевизора и просто изключих кабела към тв и проблема изчезна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Asi Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Здравейте и аз имам същия проблем. Зацепва компа и се рестартира при зареждане на клипчета от vbox7 и youtube, и при зареждане на БТВ И НТВ Имам инсталиран flash player. Пробвах с различни браузъри, но все зацепва. А при гледане на филми нямам никакъв проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Актуална версия на Adobe Flash Player ли е? Видео драйверът актуален ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Asi Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Да, актуални са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Кога точно забива и се рестартира? Още в началото или след известно и произволно време? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Asi Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Като кликна на клип, тръгва да зарежда клипа първите секунди и веднага забива, и се рестартира :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Asi Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 AutoRuns.rar Ето, дано съм свършила както трябва задачата мале срам ме е :( уча компютърни системи и технологии (да уточня 1ви курс) :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 А каква е видео картата? P.S.: за човек, който учи компютърни системи, е меко казано срамота да използва FlexType. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Asi Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Използвам го, защото ми е по-удобен а и не го използвам само аз компа Видео картата ми е : Ati Radeon HD 2400 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Привет, опитахте ли с по-стара версия на Adobe Flash Player? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост