nimble Публикувано Август 6, 2011 Report Share Публикувано Август 6, 2011 Здравейте.Искам да попитам хората тук защото аз не разбирам нищо.Игрите независимо какви ми забиват засичат за няколко мин. и пак тръгват и след малко пак котато съм в нета или правя нещо на компа нямам такъв проблем обаче в игри засича.Казаха ми да преинсталирам драиварите на видео картата но незнам как помагатеБлагодаря предварителнокомпа мие:512 MB RAMWindows xp 2003ASUS Intel®CPU 2.13 GHz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 6, 2011 Report Share Публикувано Август 6, 2011 Като за начало кажи точно какви са хардуенрите компоненти и дай примери за игри, които насичат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nimble Публикувано Август 6, 2011 Author Report Share Публикувано Август 6, 2011 Като за начало кажи точно какви са хардуенрите компоненти и дай примери за игри, които насичат.първо незнам квое хардуерни компонентиигри кои ми засичат всички няма значение ква е играта когато пусна да играя играта върви но в даден момент забива и после отсича и пак така аз си месля че може да е от видео картата защото забелязах че малто вентилаторче не работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост