styler94 Публикувано Август 2, 2011 Report Share Публикувано Август 2, 2011 Днес инсталирах, на пс-то нов windows 7 ъпгрейднат до май 2011.. Както и да е всичко си върви нормално, докато почнах да инсталирам програмите и след един рестарт през неопределено време компютъра почна да забива, блокирва напълно, мишката зацепва както и клавиатурата, принципно забива така когато инсталирам някоя по голяма игра или програма. Можете ли да ми кажете защо е така? Дали ми има нещо на самия хард диск, защото и с предишната версия на windows 7 се получиха някакви бъгове. Компютъра е нов! Но когато натисна "reset" бутона и се рестартира, не ми чете харда, само ако го изключа напълно и пак го включа! Та някой знае ли какъв е проблема?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Какви са компонентите? Провери дали кабелите са добре свързани с дънната платка и твърдия диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост