Гост newnickname Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Влязох!!!!!!!!!!! Благодаря Ви!!!!!!!!!!!!!! Но ако го затворя, дали ще се отвори.Какво да направя за да нямам такъв проблем Просто НЕ пипайте настройките на акаунта Ви, ползвайте бутона Изход и програмата за почистване, която съм дал в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Добре! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eliili Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Здравейте имам проблем с фейсбука когато се логвам ето тази страница ми дава а не тази стандартната която имах до вчера Изпратете ново съобщение Съобщения Вижте всички съобщения Известия Вижте всички известия Елена ГеоргиеваНачалоНастройки на АкаунтаНастройки на профилаНастройки за сигурността Помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mord Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 имам същия проблем,моля някой да даде съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslavm Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 Синхронизирай си часовника с интернет,и виж дали ще се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mord Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Часовника ми е синхронизиран проблема си стои Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Актуализирай си браузърите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост