Марина Публикувано Август 2, 2011 Report Share Публикувано Август 2, 2011 Здравейте! Моля, дайте ми указания как да вляза в профила си във Фейсбук! Въвеждам си потр. име и паралата и след ентер се появява едно каре което иска да напиша "име на новия компютър", при все, че аз не съм променяла настройки на компютъра. Исках да скрия информация от настрайки - сигурност на профила, да се вижда само снимката и от кой град съм и моя линк. При следващото му пускане се появи този проблем с искането за ново име на компютъра.Смених си паролата на ФБ и на пощата, но проблема остана. Име на новия компютър Please give this computer a name. Because you have Login Notifications enabled, you will receive a notification that you logged in from this machine.Computer name: Add to your list of recognized devices Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 2, 2011 Report Share Публикувано Август 2, 2011 тва нещо си го оправяш от настройките на фейсбука като влезнеш,порови се и ще го намериш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Работата е там, че не мога да вляза във Фейсбук! Приятелите ми виждат страницата, но аз не мога да вляза заради това: Име на новия компютър Please give this computer a name. Because you have Login Notifications enabled, you will receive a notification that you logged in from this machine.Computer name: Add to your list of recognized devices Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Това доколкото си спомням беше една защита в facebook,трябва да се сетиш името на компютъра ,който си въвела при пускането на facebook.Май можеше и да влезнеш и с друго име.Виж името на компютъра ти My computer след това(десен бутон)--> properties -> computer name и го въведи това е при windows xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Промених името на компютъра, но не става компютъра е windows 7, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Работата е там, че не мога да вляза във Фейсбук! Приятелите ми виждат страницата, но аз не мога да вляза заради това: Име на новия компютър Please give this computer a name. Because you have Login Notifications enabled, you will receive a notification that you logged in from this machine.Computer name: Add to your list of recognized devices От „Настройки” – „Настройки на профила”, в ляво от менюто избираш – „Сигурност”, в средата има „Известия при влизане”, махаш отметката на „Електронна поща” и натискаш бутона „Запази промените”. Малко по-долу кликаш на „Познати устройства” и махаш имената на компютрите с „Премахни” и отново натискаш бутона „Запази промените”. След това излизаш от Фейсбук и при нови влизания няма да те пита нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Здравейте, отново! Съвсем се панирах. Смених отново паролите на ФБ и на пощата, смених и името на компютъра и сега се появи това: "Невалиден ЛинкВръзката, която сте последвали е невалидна, неактуална или непълна. Опитайте да копирате и поставите пълния адрес от връзката в адресната лента на вашия браузер". Не знам какво да правя, къде са тия настройки, аз не мога да вляза в профила си във Фейсбук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Здравейте, отново! Съвсем се панирах. Смених отново паролите на ФБ и на пощата, смених и името на компютъра и сега се появи това: "Невалиден ЛинкВръзката, която сте последвали е невалидна, неактуална или непълна. Опитайте да копирате и поставите пълния адрес от връзката в адресната лента на вашия браузер". Не знам какво да правя, къде са тия настройки, аз не мога да вляза в профила си във Фейсбук. http://www.facebook.com/login.php Кликни на "Забравена парола", въведи имейл и натисни "Търсене", като се появи снимката от акаунта ти потвърди, че е твоя акаунт и натисни Reset Password, ще ти изпратят имейл с новата парола на пощата която е маркирана с отметка, в същото меню. П.П. Стига си сменяла пароли и имейли - не е там проблема. В предното си мнение съм описал как да спреш исканията за име на компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Направих това което ми обяснихте изчаках няколко часа, но пак ме върна в първоначална позиция: въведох имейла и новата парола и излиза прозорец, който иска "ново име на комп. или тел. номер! Изрових от записките които съм си правила регистрацията някакъв тел. номер, но бил невалиден. За съжаление не си спомням какъв ми беше тайния въпрос. Всичко ли е загубено! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Направих това което ми обяснихте изчаках няколко часа, но пак ме върна в първоначална позиция: въведох имейла и новата парола и излиза прозорец, който иска "ново име на комп. или тел. номер! Изрових от записките които съм си правила регистрацията някакъв тел. номер, но бил невалиден. За съжаление не си спомням какъв ми беше тайния въпрос. Всичко ли е загубено! А изтри ли бисквитките, изпразне ли кеш-а? Свали тази програма CCleaner 3.09.1493 Затвори браузерите, инсталирай и почисти с нея Съобщението при логин е следното Просто на e.g.Home and Library пишеш нещо и се влиза спокойно с каквото и да е име на компа – няма значение дали наистина си кръстила компа така – пробвах го с доста думички, но е добре да почистиш с по-горната програма, после пиши какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Инсталирах програмата, почистих, написах името на комп. - пак същото положение!Преди да се блокира влизането ми във фейсбук, влязох в настройки - сигурност, исках да скрия информация за трети лица, може би там съм направила блокадата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Инсталирах програмата, почистих, написах името на комп. - пак същото положение!Преди да се блокира влизането ми във фейсбук, влязох в настройки - сигурност, исках да скрия информация за трети лица, може би там съм направила блокадата. 1. Отвори си пощата и намери писмото/та с които те уведомяват от Facebook за влизане в профила от друг компютър.Кликни на линка там If this wasn't you please follow the link below........ Ще ти стартира стъпка по стъпа меню за възстановяване на акаунта с премахване на всички нотификации (известия)Давам пример с фалшив акаунт 2. Просто кликаш на бутона Secured [името] Account 3. Вкарай нова парола и я потвърди по-долу, като следваш инструкциите 4. Сложи отметка на потвърдете промяната и натисни бутона Продължи 5. Следва нищо особено, просто натисни Продължи 6. Махаш отметките на Turn On Extra Security Features - заобградени са в червено и натискаш Влизане Директно те вкарва в акаунта ти и няма повече известия. Не забравяй да изтриеш всички имейли получени на пощата ти - няма да кликаш на линковете там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Съжалявам, иде ми да заплача, аз ги изтрих, дори от кошчето! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Съжалявам, иде ми да заплача, аз ги изтрих, дори от кошчето! Пробвай нормално да влезеш в акаунта си ..и пак ще те попита за име на компютър, вкарваш някакво име, натискаш бутона ...и пак ще получиш имейл - нов! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Марина Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Влязох!!!!!!!!!!! Благодаря Ви!!!!!!!!!!!!!! Но ако го затворя, дали ще се отвори.Какво да направя за да нямам такъв проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост