Uchiha_Itachi Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Здравйте имам проблем с рестартирането на компа когато го натоваря с флаш да кажем флаш сайтове и рестартира а вчера пуснах една по тежка игра и ми дава това всеки път екрана на смъртта моля ако някой може да помогне http://img827.imageshack.us/img827/8559/dsc00005uxc.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 2, 2011 Report Share Публикувано Август 2, 2011 А ще получим ли някаква РЕАЛНО ПОЛЕЗНА информация като например какъв е хардуерът, какви са температурите и напреженията, каква е операционната система? Разбира се можем да отидем и на врачка, но те повишиха тарифите напоследък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Uchiha_Itachi Публикувано Август 2, 2011 Author Report Share Публикувано Август 2, 2011 Странно попрочетох разни неща по гоогле и реших да сменя драйверите на видео картата ми която е стара ати радеон 9600 и сложих омега драйвери и проблема се реши вече не ми го дава това при стартиране на играта при натоварване с флаш сайтове още не съм тествал но явно повечето драйвери на ати за старите карти са гадни.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост