axl_rose Публикувано Август 4, 2011 Author Report Share Публикувано Август 4, 2011 Не знам с това какво искаш да ми кажеш, но миналата година се израсих доста заради тоя тап лаптоп... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Изтегли този архив, разархивирай файла вътре, кликни два пъти върху него, кликни Yes и после OK. Рестартирай системата и виж дали пак ще има подобна грешка в Device Manager и дали ще започне да чете дискове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
axl_rose Публикувано Август 4, 2011 Author Report Share Публикувано Август 4, 2011 нещо не ми се получава... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Моя грешка. Мислех си, че съм дал линк към .reg файл. Кликни бутон Repair и след това рестартирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
axl_rose Публикувано Август 4, 2011 Author Report Share Публикувано Август 4, 2011 когато натисна Repair излиза това : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Да, ясно ми е. Аз също казах да рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
axl_rose Публикувано Август 5, 2011 Author Report Share Публикувано Август 5, 2011 ами рестартирах...няма промяна... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 5, 2011 Report Share Публикувано Август 5, 2011 В прозореца, който си снимала в първия коментар на тази страница, кликни бутон Driver Details и дай нова снимка. Нещо не е наред, но не мога да разбера какво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
axl_rose Публикувано Август 5, 2011 Author Report Share Публикувано Август 5, 2011 това ли ти трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 5, 2011 Report Share Публикувано Август 5, 2011 Имах предвид това:http://i.imgur.com/XurFi.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
axl_rose Публикувано Август 5, 2011 Author Report Share Публикувано Август 5, 2011 когато натисна това което ми казваш,ми изписва това... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 5, 2011 Report Share Публикувано Август 5, 2011 Опитай тогава следното: десен клик върху оптичното устройство в Device Manager -> Uninstall -> OK.http://imgur.com/hEEqU.png След това рестартирай компютъра. Да видим дали Windows ще успее да разпознае устройството и да инсталира нормално драйвера този път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
axl_rose Публикувано Август 9, 2011 Author Report Share Публикувано Август 9, 2011 Сега го направих това,и всичко е наред.Много ти благодаря отново.Но имам други 2 проблема.Когато ми помагаше за фейсбука,не обърнах внимание че страницата на elit-bg,не ми се отваря.Можеш ли да ми помогнеш за това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2011 Report Share Публикувано Август 11, 2011 Ами, ако опишеш проблема, може би. Само този сайт ли е или и други. Само с един браузър ли е или и под други. И т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост