bob4obsl Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 проблема ми е че не мога да намеря Lan driver на дъното... някой може ли да ми помогне ;( Дъното ми е geforce6100sm-m2 v1.0a мс Предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Не ти е хрумвало да провериш на сайта на дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bob4obsl Публикувано Август 1, 2011 Author Report Share Публикувано Август 1, 2011 Ами мисля че пробвах от всякъде и нищо ще пробвам пак и ще пиша Ей това ми дава като инсталирам mcp61_lan drivera Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Това ти "дава", защото това не е инсталация на драйвера. Явно той няма автоматизирана такава. Разархивирай драйвера някъде, отвори диспечера на устройства, кликни с десен бутон върху мрежовата карта, избери Reinstall/Update Driver (или както е там на български, ако е преведено) и следвай инструкциите, като за драйвер посочи папката, в която си разархивирал драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bob4obsl Публикувано Август 1, 2011 Author Report Share Публикувано Август 1, 2011 ще ме извиняваш ама не мога да те разбера след като съм измъкнал папката примерно на работния отварям диспечера и къде да открия тази мрежова карта във мрежовите ми връзки няма нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Десен клик върху Моят компютър -> Manage -> Device Manager. Десен клик върху мрежовата карта -> Update Driver... -> Не, не този път -> Напред -> Инсталирай от списък или определено място -> Напред -> махни отметката на Търси сменяеми носители -> постави отметка на Включи това място в търсенето -> кликни Преглед -> посочи папката, където си разархивирал драйвера -> Напред -> Край.Нещо такова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост