Jump to content

Препоръчан пост

post-12359-0-54676600-1312210138_thumb.jpgpost-12359-0-04283800-1312210138_thumb.jpgздравейте,от доста време насам имам проблем със програмата Java,истрих я,исчистих регистрите със програмата ccleaner и я инсталирах отново с най новата версия от сайта им,но проблема си остана ето и снимки - post-12359-0-37243700-1312210137_thumb.jpg

Послепис: проблема го има още от преди да си инсталирам тази тема с която съм в момента

ето и конфигурацията на компютъра

Report.txt

Сподели другаде

Грешката на първата снимка няма нищо общо с Java. Колкото до самия проблем, опитай да деинсталираш всички версии на Java от контролния панел и да инсталираш последната версия.
Сподели другаде

направих го,но пак си даде същата грешка,както е показано на горните снимки

Послепис - казваш че първата снимка няма нищо общо със Java,а тогава на какво се дължи тази грешка :?

Сподели другаде

Послепис - казваш че първата снимка няма нищо общо със Java,а тогава на какво се дължи тази грешка :?

Тя има общо с JavaScript, както и пише. JS няма нищо общо с Java. По принцип и двете технологии се използват в Web.

А на какво се дължи, това е друг въпрос. Защо не кажеш какво се опитваш да пуснеш, вместо да ти разправяме неща от общ характер?

Сподели другаде

опитвам се да стартирам самата програма Java,от контролния панел,но ми дава тия грешки,принципно работи,но тази грешка ме дразни и искам да я ликвидирам,защото си обновявам Java от контрол панел
Сподели другаде

направих го,но пак си даде същата грешка,както е показано на горните снимки

За по-чисто премахване на Java използвай - JavaRa

Сподели другаде

Странно, но и възможно. Зависи какво използват в този панел...

Действително би трябвало да се оправи след пълно преинсталиране на JRE.

Нещо не се връзва. На част от грешките личи, че нещо се опитва да пусне странен скрипт файл, който е на работния ти плот. Няма логика контрол панела да е свързан с него...

Сподели другаде

и без тоя скрипт,си го имаше проблема в жава-тоя скрипт го истеглих ,уж за стария чат на фейса пишеше че е,но той не ми е важен,по ми се иска да си оправя шибаната грешка
Сподели другаде

Ясно тогава. Говорим за две несвързани грешки.

Тази с Java можеш да оправиш само с правилна преинсталация, на по-нова или по-стара версия версия на JRE. Ако се затрудняваш, може и с преинсталация на Windows, но предполагам това няма да ти хареса...

Сподели другаде

абе честно казано зарад една Java да си прейнсталирам Wina - си ме мързи,сея ще опитам да истрия жава с инструмента даден по горе,и ще пиша да кажа кво е станало

За по-чисто премахване на Java използвай - JavaRa

браво,получи се,вече си работи както трябва :)

сега остана да разбера и оня скрипт как да го накарам да тръгне - а за да видите какво представлява ето го и самия него

http://dox.bg/files/dw?a=889307dd3b

Сподели другаде

абе честно казано зарад една Java да си прейнсталирам Wina - си ме мързи,сея ще опитам да истрия жава с инструмента даден по горе,и ще пиша да кажа кво е станало

браво,получи се,вече си работи както трябва :)

сега остана да разбера и оня скрипт как да го накарам да тръгне - а за да видите какво представлява ето го и самия него

http://dox.bg/files/dw?a=889307dd3b

Радвам се, че стана с инструментчето, но както знаете аз съм любител и от скриптове не разбирам. Тук някой от програмистите може да ти бъде полезен. Поздрави!

Сподели другаде