nitz Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Не съм много на ти с компютрите, затова моля за извинение предварително. След токов удар ми преинсталираха windows и като пусна компютъра след като е бил продължително време изключен, екрана e черен (лампичката му премигва)и след известно време тръгва и всичко си е нормално. Носих компютъра и монитора при техника и той каза, че при него всичко си тръгва нормално ... единствено спомена, че можело да е нещо в захранването, но го бил почистил и всичко е ок, но при мен проблема си го има. Марката на монитора е ACER AL1723, Windows XP SP3, видео картата е Nvidia GeForce 6100 nForce 405. Моля дайте съвет какво мога да направя. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Коя точно лампичка премигва? Какво точно се случва - просто мониторът ли не се включва (но компютърът зарежда нормално през това време) или цялата система прави такава пауза? Има разлика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост