Jump to content

Проблем със самоизключване на компютър

Препоръчан пост

Здравейте!Преди около седмица си купих нов компютър http://www.multirama.bg/product/9656/kompyutar-multirama-pc-exclusive.html .Доволен съм от бързината му в сравнение с предишната ми елка.Преди 1-2 дена наблизо стана авария и нямаше ток в 2 квартала от града и от тогава компа ми се изключва сам през неопределено време и след 2-3 секунди пак се включва отново сам.Поинтересувах се и прегледах за прегряване,вируси или да не би копчето да ми прави проблеми,но след като антивирусната ми програма не открива вируси,температурата достига максимум 40 градуса след 2 часа работа и направих така че при натискане на бутона за включване да пита за операцията която искам да извърша се оказа че проблема не е в това.Познати ми казаха,че може да е от захранването,но не знам.Направи ми впечатление че при характеристиките на компютъра не е споменато какво е захранването. Редактиран от Tragedy
Коригиране на заглавието
Сподели другаде

И аз преди две години си купих комп.от същата фирма - НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ МУЛТИРАМА ПРОДАВАТ БОКЛУЦИ!!!!

почти всичко му смениха....боклуци продават тези Гърци....

Сподели другаде

Нормално е, като напрежението +12 V е малко занижено, но е в граници. Менте-захранванията се повреждат по-лесно от подобни "токови удари", какъвто навярно е имало. Виж какво е захранването и направо мисли за покупката на ново и читаво вече, че заради него може да замине останалият хардуер, а той не е евтин. Може да си потърсиш гаранцията, но ще те мотаят и дори да го сменят с ново, навярно ще е пак същото.
Сподели другаде

Коя е играта? Драйверите актуални ли са? При всякакво друго натоварване системата работи нормално? Системата е в гаранция и не можеш да отвориш кутията?
Сподели другаде

Коя е играта? Драйверите актуални ли са? При всякакво друго натоварване системата работи нормално? Системата е в гаранция и не можеш да отвориш кутията?

игра-League of Legends

-да

-да

-да

Сподели другаде

Не играя тези игри и ми е трудно да преценя колко натоварват спрямо League of Legends. По принцип наистина можеш да опиташ да се оплачеш в Multirama и да видиш дали ще ти подменят захранването и ако го направят, дали забиванията ще продължат.
Сподели другаде