waboku Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 (Редактиран) Здравейте!Преди около седмица си купих нов компютър http://www.multirama.bg/product/9656/kompyutar-multirama-pc-exclusive.html .Доволен съм от бързината му в сравнение с предишната ми елка.Преди 1-2 дена наблизо стана авария и нямаше ток в 2 квартала от града и от тогава компа ми се изключва сам през неопределено време и след 2-3 секунди пак се включва отново сам.Поинтересувах се и прегледах за прегряване,вируси или да не би копчето да ми прави проблеми,но след като антивирусната ми програма не открива вируси,температурата достига максимум 40 градуса след 2 часа работа и направих така че при натискане на бутона за включване да пита за операцията която искам да извърша се оказа че проблема не е в това.Познати ми казаха,че може да е от захранването,но не знам.Направи ми впечатление че при характеристиките на компютъра не е споменато какво е захранването. Редактиран Юли 30, 2011 от Tragedy Коригиране на заглавието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Кажи какви са напреженията и температурите на компонентите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
waboku Публикувано Юли 31, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Motherboard 35 °C (95 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 40 °C (104 °F) Tjmax Temperature 102 °C (216 °F) Прикачил съм целият репорт.Report.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 И аз преди две години си купих комп.от същата фирма - НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ МУЛТИРАМА ПРОДАВАТ БОКЛУЦИ!!!!почти всичко му смениха....боклуци продават тези Гърци.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Дай снимка от HWMonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
waboku Публикувано Август 1, 2011 Author Report Share Публикувано Август 1, 2011 Мисля че всичко е нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 Нормално е, като напрежението +12 V е малко занижено, но е в граници. Менте-захранванията се повреждат по-лесно от подобни "токови удари", какъвто навярно е имало. Виж какво е захранването и направо мисли за покупката на ново и читаво вече, че заради него може да замине останалият хардуер, а той не е евтин. Може да си потърсиш гаранцията, но ще те мотаят и дори да го сменят с ново, навярно ще е пак същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
waboku Публикувано Август 2, 2011 Author Report Share Публикувано Август 2, 2011 Най-странното е,че това ми се случва в една и съща игра.Само веднъж в youtube.Преинсталирах играта но пак е така. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Коя е играта? Драйверите актуални ли са? При всякакво друго натоварване системата работи нормално? Системата е в гаранция и не можеш да отвориш кутията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
waboku Публикувано Август 3, 2011 Author Report Share Публикувано Август 3, 2011 Коя е играта? Драйверите актуални ли са? При всякакво друго натоварване системата работи нормално? Системата е в гаранция и не можеш да отвориш кутията?игра-League of Legends-да-да-да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 С какви други игри/приложения си натоварвал системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
waboku Публикувано Август 4, 2011 Author Report Share Публикувано Август 4, 2011 Общо взето само в нета чаткам и някоя друга игрица(GRID,PES2011,NFS).Skype,Steam и uTorrent са винаги включени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Аз ти предлагам да отидеш до Multirama и да им кажеш какво е станало и да ти сменят захранването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Не играя тези игри и ми е трудно да преценя колко натоварват спрямо League of Legends. По принцип наистина можеш да опиташ да се оплачеш в Multirama и да видиш дали ще ти подменят захранването и ако го направят, дали забиванията ще продължат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост