bam-bam Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Трябва ми програмка с която да си слагам песни към снимки.И като гледаш снимката или няколко снимки в слайд шоу да звучи песен.Нещо не успях да намеря в гугъл или не знам как точно се казват за да я открия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Ако ти трябва нещо простичко, колкото да качиш нещо такова в YouTube или VBox7, можеш да използваш и Windows Movie Maker. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юли 30, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Принципно да.Имам Ulead.VideoStudio.Plus и с него правех клипове от камерата.Но ми трябва някоя елементарна за снимка и песен в нея.Преди време мувито крашваше, но сега не съм пробвал на 7цата дали бъгва пак.Ще пробвам с него, но ако има някоя простичка, може да споделиш.Сега пробвах една Photo Slideshow Creator, но ми забива и тя ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Ако повече от една подобни програми ти забиват, най-вероятно е заради пакета с кодеци. Почти всички пакети ползват ffdshow като основен кодек, а той не се спогажда много добре с подобни програми. Ако пакетът ти с кодеци не е актуална/последна версия, го обнови. Ако е, опитай с друг, може пък да сработи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юли 30, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Нямам никакви кодеци и пакети.Гледам филми с гом и до сега не съм имал проблем с филм/клип.Слагал съм най-много ДивХ и Хвид и ац3.Избягвам пакетите, че блъскат много боклуци.Да сваля само това FFDShow MPEG-4 Video Decoder 2011-07-25 и да пробвам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Инсталация на кодек не би трябвало да помогне, но можеш да опиташ, ако искаш. Обикновено ако на дадена програма й липсва кодек, тя трябва да си се оплаче, а не да забива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост