D-r A Публикувано Юли 29, 2011 Report Share Публикувано Юли 29, 2011 Машината е старичка - лаптоп дел, с win XP SP2, но заради приложни програми за телефонни централи си я поддържам. Днес следобяд какво се случи - Включих я в офиса след прибиране от обект - стартира нормално. След около час нормална работа /към нея по usb ми е принтера/ ми направи впечатление че е угаснала. Стартирах я отново и спря за избор на режим - опитах сейф мод - изписа десетина реда и спря. Изгасих я - реших че е загряла и я оставих 10 тина минути изключена.След новия старт избрах нормален режим - тръгна да стартира win, изписа welcome и се застоя с този надпис подозрително дълго. След известно време - вероятно около 5 минути, изведе съобщение че / по памет цитирам/ юзер лог не е намерен или нещо такова - да се обърна към сис админа. Да, но тази машина е само с този, админ потрбител и стартира без пароли. Съобщението беше с намаляващ таймер и след изтичане на 30 те секунди, се скри - след около минута пак се появи същото съобщение - което не изчаках а затворих, след което мислех да я спирам, но видях че до мишката пясъчния часовник се появи - т.е. нещо все пак върви. След още няколко минути win стартира, създавайки вероятно някакъв акаунт - зареди поетапно изписвайки ги в съобщение - куп неща - стартира след това с нова визия - с част от познатия ми десктоп - с достъп до всичко - папки и данни, а и софтуери - проверих тези софтуери които ползвам - работят. Нета също работеше. Опитах ресторе поинт от 27 ми - уж го изчете нормално и се рестартира, но пак стигна до съобщенията за неоткрит юзер лог/поне това си спомням че пишеше/, след описаните процедури и старт на новата визия, съобщението на ресторето е че не може да бъде изпълнено.Реших че сговнясването ми за петък е достатъчно и го оставих за утре.Извинявам се за многословието, но изчетох доста в нета, а и във вашия форум и утре почвам търсене на истината.Ще бъда благодарен за съвети къде и какво да търся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
D-r A Публикувано Юли 30, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Явно петък следобяд не е ден за боричкане с Бил Гейтс Проблемът се реши със създване на нов админ акаунт и изтриване на стария.Можете да заключите темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост