miazmatik Публикувано Юли 27, 2011 Report Share Публикувано Юли 27, 2011 Здравейте,където и да цъкна из windows на която и да е папка,винаги остава след това в сянка,както е на снимката и се оправя чак след като цъкне още веднъж с мишката на произволно място...ако може някой да каже на какво се дължи,ще съм благодарен. Проблема,е че папката или файла така си седи в сянка докато не цъкна с мишката до него,тогава сянката изчезва.Докато на десктопа като цъкна на дадена икона,първо става във сянка,но след това от само себе си сянката изчезва и иконата си става светла.Не трябва ли със всички папки и икони да е така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Кой точно Уиндоус ползваш ? Не мога да разбера точно какъв е проблема ти, но явно имаш. Можеш ли да покажеш настройките на Performance като приложиш снимка ? Но тъй като не зная с кой точно Уиндоус си не мога да ти кажа как да стигнеш до там. При Уиндоус 7 е: My computer -> Properties -> Remote settings -> Advanced -> Performance -> Settings. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Да видим дали съм разбрал правилно. Ако кликнеш върху някой файл/папка, той/тя се оцветява в синьо и докато не кликнеш някъде другаде (където и да е) това оцветяване (сянка, както го наричаш ти) не се премахва. На работния плот това оцветяване се маха автоматично, дори и да не си кликал никъде след това. Честно казано първият начин на поведение ми се струва абсолютно нормален. Вторият е необичаен. Да нямаш някоя програма, която да опреснява работния плот на определени интервали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Юли 30, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Да,разбрал си напълно правилно, нямам таква програма...но щом казваш че е нормално,радвам се- мерси за отговора,явно няма място за тревога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост