Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте.Проблема ми е там че имам флашка 8гб жаж формат FAT32 и когато искасм да кача филм незажисимо колко е размера му когато изкарам флашката,разбирасе безопасно както попринцип трябва да е,всичко е наред но когато я включа отново в компиутара или ДВД,ТВ фаиложете ги няма.Конвертирал сам я до NTFS но пак сасщия проблем,единствено записва МП3 и снимки.

Ако може ли някои да ми помогне с този проблем.... ;)

Сподели другаде

Проверявал ли си скоро компютъра си за гадинки ?

Иначе пробвай да я форматираш в NTFS, но не с Quick format. Не би трябвало да не можеш да си качваш филми. Странен проблем :)

Също така, използваното място след като вкараш отново флашката колко е ? Колкото трябва да бъде ако филма е на нея, или толкова, че все едно не си копирал филма ? Пробва ли да видиш скритите файлове ?

Сподели другаде

С компиутара всичко е наред защото скоро си го преинстаирахи няма проблеми.проблема е в флашката и когато пусна да се форматира от ФАТ32 кам друга система ми дажа грешка и неможе.
Сподели другаде

Как точно я форматираш в NTFS? Режимът й на работа сменен ли е от бързо премахване на по-висока производителност? По-рано каза, че има проблем с филмите на "флашката" и при отварянето й на компютъра. Вече на компютъра всичко е наред? Само на телевизор/плеър има проблем? Пробвана ли е на друг телевизор?
Сподели другаде

• 4 weeks later...
Еми писна ми да се занимавам с тая флашка и накрая я отворих и минах по крачетата на интеграла с отвирка и се оправи :haha: Сега варви пез никав проблем :D:D
Сподели другаде