BoRkAtA90 Публикувано Юли 27, 2011 Report Share Публикувано Юли 27, 2011 Когато бях на ХР нямах такъв проблем но сега като съм на Виста проблема се появи значи инсталирам си програмата и когато тръгне да се кънектва нещо не може да се кънектне и по същото време не ми дава да вляза в интернет само скайп ми работи нета не ми изключва но явно има нещо което спира програмата а защитите съм ги махнал прикачил съм скрийнове да видите благодаря предварително и ако някой може да ми предложи по - добра програма от хамачи няма да е лошо П.П. С тази програма искаме да играем с 1 приятел CS и Half - life обаче ни дава class C.... затова ми трябва такава или подобна програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2011 Report Share Публикувано Юли 27, 2011 Hamachi актуална/последна версия ли е? Да не е надграждана от версия 1? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Юли 27, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2011 Последна версия е да... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 А да не е надграждана от версия 1? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Юли 28, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Не.Тръпнах я от тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Значи нямам идея от какво може да е. Във форумите на LogMeIn има изнесени евентуални причини останали файлове/услуги от старата версия или просто да не е актуална. Щом си инсталирал Hamachi на чисто и е последната версия, не ми идва на ум от какво друго може да е.Можеш да опиташ да активираш все пак защитната стена. Ако се наложи достъп, ще бъдеш попитан дали го позволяваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Юли 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2011 Не пак не става интересното е че като тръгне да се конектва самата програма не може да се конектне и точно по това време и аз въобще не мога да си вляза в интернет с браузъра си.... да не би да става някакво преплитане на Лан мрежите.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 29, 2011 Report Share Публикувано Юли 29, 2011 Колко и какви мрежи имаш в списъка с мрежовите връзки? Как точно осъществяваш връзка с Интернет - LAN, VPN, PPPoE и т.н.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Юли 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2011 Връзка с интернет осъщестявам с PPPoE.Аз се сещам за ХP - то как беше но на виста съм малко неориентиран и не знам къде се намира списъка с мрежовите връзки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 29, 2011 Report Share Публикувано Юли 29, 2011 В контролния панел виж дали няма опция за показване на мрежовото състояние и задачи. Поне така е под Windows 7. Не знам как ще е точно под Windows Vista и то на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Юли 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2011 Намерих нещо това ли е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Не, не е това. Малко бавно ще е, но направи снимка на контролния панел. Просто не съм сигурен как точно изглежда под Vista. То не съм и сигурен дали това ще ми помогне да дам някакъв по-конкретен съвет, защото проблемът е странен.Друго, което можеш да направиш, е да дадеш снимка от мрежовите устройства в Диспечера на устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swaroski.m Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Когато бях на ХР нямах такъв проблем но сега като съм на Виста проблема се появи значи инсталирам си програмата и когато тръгне да се кънектва нещо не може да се кънектне и по същото време не ми дава да вляза в интернет само скайп ми работи нета не ми изключва но явно има нещо което спира програмата а защитите съм ги махнал прикачил съм скрийнове да видите благодаря предварително и ако някой може да ми предложи по - добра програма от хамачи няма да е лошо П.П. С тази програма искаме да играем с 1 приятел CS и Half - life обаче ни дава class C.... затова ми трябва такава или подобна програма Потърси в интернет за същата програма, но съвместима с Vista. А ако няма резултати за подобна, потърси някъде в Hamachi дали има "търсене на проблеми" или нещо подобно. Ако има кликни на него и ще почне търсене на проблеми като завърши, ще ти изпише къде е проблемът, или в какво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoRkAtA90 Публикувано Август 4, 2011 Author Report Share Публикувано Август 4, 2011 Не, не е това. Малко бавно ще е, но направи снимка на контролния панел. Просто не съм сигурен как точно изглежда под Vista. То не съм и сигурен дали това ще ми помогне да дам някакъв по-конкретен съвет, защото проблемът е странен.Друго, което можеш да направиш, е да дадеш снимка от мрежовите устройства в Диспечера на устройства.ето го контролния панел... Потърси в интернет за същата програма, но съвместима с Vista. А ако няма резултати за подобна, потърси някъде в Hamachi дали има "търсене на проблеми" или нещо подобно. Ако има кликни на него и ще почне търсене на проблеми като завърши, ще ти изпише къде е проблемът, или в какво.ми значи аз не намирам такава програма горе долу същата като хамачи и да е съвместима с Vista затова и писах някой ако знае такава програма ако може да ми помогне... а иначе хамачито го прегледах такова нещо като търсене на проблеми или нещо от тоя сорт за да разбера какъв е проблема няма то програмата е направена максимално опростена.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Кликни Преглед на състояние и задачи на мрежа и след това горе вляво трябва да има опция за смяна на настройки на адаптер карта (не знам как е преведено). Кликни нея опция и направи отново снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост