Jump to content

Препоръчан пост

Когато бях на ХР нямах такъв проблем но сега като съм на Виста проблема се появи значи инсталирам си програмата и когато тръгне да се кънектва нещо не може да се кънектне и по същото време не ми дава да вляза в интернет само скайп ми работи нета не ми изключва но явно има нещо което спира програмата а защитите съм ги махнал прикачил съм скрийнове да видите благодаря предварително и ако някой може да ми предложи по - добра програма от хамачи няма да е лошо ;)

П.П. С тази програма искаме да играем с 1 приятел CS и Half - life обаче ни дава class C.... затова ми трябва такава или подобна програма ;)

post-15354-0-01491100-1311762176_thumb.jpg

post-15354-0-25607200-1311762196_thumb.jpg

Сподели другаде

Значи нямам идея от какво може да е. Във форумите на LogMeIn има изнесени евентуални причини останали файлове/услуги от старата версия или просто да не е актуална. Щом си инсталирал Hamachi на чисто и е последната версия, не ми идва на ум от какво друго може да е.

Можеш да опиташ да активираш все пак защитната стена. Ако се наложи достъп, ще бъдеш попитан дали го позволяваш.

Сподели другаде

Не пак не става интересното е че като тръгне да се конектва самата програма не може да се конектне и точно по това време и аз въобще не мога да си вляза в интернет с браузъра си.... да не би да става някакво преплитане на Лан мрежите....
Сподели другаде

Връзка с интернет осъщестявам с PPPoE.

Аз се сещам за ХP - то как беше но на виста съм малко неориентиран и не знам къде се намира списъка с мрежовите връзки

Сподели другаде

В контролния панел виж дали няма опция за показване на мрежовото състояние и задачи. Поне така е под Windows 7. Не знам как ще е точно под Windows Vista и то на български.
Сподели другаде

Не, не е това. Малко бавно ще е, но направи снимка на контролния панел. Просто не съм сигурен как точно изглежда под Vista. То не съм и сигурен дали това ще ми помогне да дам някакъв по-конкретен съвет, защото проблемът е странен.

Друго, което можеш да направиш, е да дадеш снимка от мрежовите устройства в Диспечера на устройства.

Сподели другаде

Когато бях на ХР нямах такъв проблем но сега като съм на Виста проблема се появи значи инсталирам си програмата и когато тръгне да се кънектва нещо не може да се кънектне и по същото време не ми дава да вляза в интернет само скайп ми работи нета не ми изключва но явно има нещо което спира програмата а защитите съм ги махнал прикачил съм скрийнове да видите благодаря предварително и ако някой може да ми предложи по - добра програма от хамачи няма да е лошо ;)

П.П. С тази програма искаме да играем с 1 приятел CS и Half - life обаче ни дава class C.... затова ми трябва такава или подобна програма ;)

Потърси в интернет за същата програма, но съвместима с Vista. А ако няма резултати за подобна, потърси някъде в Hamachi дали има "търсене на проблеми" или нещо подобно. Ако има кликни на него и ще почне търсене на проблеми като завърши, ще ти изпише къде е проблемът, или в какво.

Сподели другаде

Не, не е това. Малко бавно ще е, но направи снимка на контролния панел. Просто не съм сигурен как точно изглежда под Vista. То не съм и сигурен дали това ще ми помогне да дам някакъв по-конкретен съвет, защото проблемът е странен.

Друго, което можеш да направиш, е да дадеш снимка от мрежовите устройства в Диспечера на устройства.

ето го контролния панел...

Потърси в интернет за същата програма, но съвместима с Vista. А ако няма резултати за подобна, потърси някъде в Hamachi дали има "търсене на проблеми" или нещо подобно. Ако има кликни на него и ще почне търсене на проблеми като завърши, ще ти изпише къде е проблемът, или в какво.

ми значи аз не намирам такава програма горе долу същата като хамачи и да е съвместима с Vista затова и писах някой ако знае такава програма ако може да ми помогне... а иначе хамачито го прегледах такова нещо като търсене на проблеми или нещо от тоя сорт за да разбера какъв е проблема няма то програмата е направена максимално опростена....

post-15354-0-65685600-1312460350_thumb.jpg

Сподели другаде

Кликни Преглед на състояние и задачи на мрежа и след това горе вляво трябва да има опция за смяна на настройки на адаптер карта (не знам как е преведено). Кликни нея опция и направи отново снимка.
Сподели другаде