ceco987 Публикувано Юли 24, 2011 Report Share Публикувано Юли 24, 2011 Здравейте! Не знам дали мястото на тази тема е в този раздел или изобщо в този форум, но ще помоля да бъде преместена ако не е на нястото си. Очаквам много нападки по въпроса но все пак:Става дума за акаунт в wow сървър. Проблемът е, че точно в този сървър не можех да се регистрирам, затова един познат ми даде акаунта си понеже той вече не играе. Обаче преди около 5 дни видях, че някой е влизал, затова си смених паролата и излязох от вкъщи, а като се върнах осъзнах, че съм забравил паролата. Попитах този мой познат за паролата на имейла му, но той каза, че не си я дава и че не е написал таен въпрос и отговор. Той скоро няма да е в града или където и да е където има интернет, затова написах имейл до аднимистратора на сървъра, който от 4 дни не ми е отговорил. Единственото нещо което ми остана е да се опитам да си разбия сам паролата и се опитвах някоко часа с Cain and Abel, но явно е далеч отвъд моите способности. Звучи доста невероятно, но наистина е така... Не знам дали има начин да го докажа, освен ако информацията за акаунта не се съхранява в кеша и кукитата на браузъра. Ако се сещате за начин, по който да ви докажа, че само аз съм играл кажете-веднага ще го направя. Моля, помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 24, 2011 Report Share Публикувано Юли 24, 2011 Не мисля, че има начин за успешно възстановяване. Не мисля, че паролата се пази локално никъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco987 Публикувано Юли 24, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 24, 2011 Явно ще се наложи да чакам още 2 месеца за този мой познат да се върне за да даде забравена парола... Но както се казва всяко зло е за добро И без това не ми се прекарва по цял ден пред компа като живея на морето Благодаря за бързият отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост