valyo_93 Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 (Редактиран) някои може ли да каже какво значи това заштото ми излиза вече за втори път компютара се рестартира и ми излиза това Редактиран Юли 18, 2011 от Tragedy Коригиране на неясното заглавие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Това излиза когато си правил овърклок, пипал си напреженията на дъното или захранването си заминава.Дай всичко на Default в БИОС и кажи дали зарежда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 18, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2011 несъм правил овърклок като го дам на Default си тръгва нормално.Преди 2 или 3 месеца бях питал в специализиран магазин и ми казаха че просто се бъгна биоса и да не се притеснявам но днес пак ми излезе ъщото съобщение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Имаш ли проблеми с датата и часа на системата след изключване и продължителен престой, например? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 18, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2011 не никога несъм имал такъв проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
comando1302 Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Имаш ли проблеми с датата и часа на системата след изключване и продължителен престой, например?Да имам този проблем,излиза ми 2007год.и някакъв пройзволен час,също така при подаване на напрежение от разклонителя към компютара при натискане на бутона никаква реакция,след няколко секунди си тръгва сам,при което като зареди системата,мишка и клавиатура не работят,след принудителен рестарт се оправя но проблема със дата и час остава,ръчно го настройвам,по някога става и автоматично,със уин 7 професионал съм,някакви идей??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Да имам този проблем,излиза ми 2007год.и някакъв пройзволен час,също така при подаване на напрежение от разклонителя към компютара при натискане на бутона никаква реакция,след няколко секунди си тръгва сам,при което като зареди системата,мишка и клавиатура не работят,след принудителен рестарт се оправя но проблема със дата и час остава,ръчно го настройвам,по някога става и автоматично,със уин 7 професионал съм,някакви идей???Смени си батерията на дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост