Stavrev Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Здравейте.Тарся програма за вграждане на субтитри която да е лесна за употреба.Изпробвах AVI ReComp но иска много чакане(повече от 2 часа).Надявам се да ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Пробвай Any Video Converter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stavrev Публикувано Юли 18, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Тази нещто не ми варши работа.Мене ми трябва за да вграждам субтитри във филм за да го гледам на LCD 40' Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Ако не ти се чака и DVD плеърът ти поддържа .divx формата, можеш да пробваш AviSub. В противен случай ще трябва да вградиш субтитрите директно в самия видео поток, при което чакането е неизбежно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stavrev Публикувано Юли 19, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2011 DVD имам,но телевизора има USB перез което сам гледал доста пати филми.Видяло се е че с 20-30 мин няма да стане това вграждане,затова ми препорачайте програма която когато вградя субтитрите дане ми ги изкарва като иероглифи когато пусна след конвертирането филма,защото тази Any Video Converter точно това прави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Тази тема погледна ли я? http://forums.softvisia.com/index.php/topic/9707-ръководство-за-работа-с-format-factory/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост