valyo_93 Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 търся програма за тестване на произведителност на PC,и ако може да ми разесните какработи.Знам че everest i sandra го могат но аз немога да го направя и с тях,затова някои ако е наясно как работят те или някои други ими го обяснят ште съм им благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 3D MARK http://www.futuremark.com/ Инсталираш и пускаш теста. Няма кой знае каква философия. Поне при 3dmark 2006 и Vantage. Другите версии не съм ги пробвал, но предполагам, че и при тях няма да срещнеш затруднения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 17, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 17, 2011 тази програма е за виста и 7 а аз съм с XP,ако знаеш някоя за XP кажи ми я но ти благодаря все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Версия 3d mark 2006 работи под XP. Ползвах я, когато бях с XP. Така че сваляй и тествай смело. Ако не е тайна, защо искаш да тестваш? Овърклок, любопитсво, съмнения за хардуеърен проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 18, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2011 мисля че моята видео карта не е подходяща за дънотоми заштото видео картата ми е на ATI Asus EAH 4650 а тези на ATI разбрах по късно че са предназначени за AMD а дъното ми е на INTEL GIGABYTE H55M-S2 и когато го купих никаде в саита на JAR Computers не пишеше че има вградено видео а когато престигна видях че има и вградено видео когато се оплаках на продавача те добавиха в саита че има вградено видео и ми отказаха смяна и затова искам да си тествам видеото.Благодаряти за помошта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 мисля че моята видео карта не е подходяща за дънотоми заштото видео картата ми е на ATI Asus EAH 4650 а тези на ATI разбрах по късно че са предназначени за AMD а дъното ми е на INTEL GIGABYTE H55M-S2Абсолютно невярно. Няма значение какъв е чипът на дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 18, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2011 а това че съм с две видео карти пречили Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Вградената карта се изключва автоматично при наличие на отделна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 18, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2011 благодаря ти за помоща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост