Jump to content

търся програма за тестване на произведителност на PC

Препоръчан пост

търся програма за тестване на произведителност на PC,и ако може да ми разесните какработи.Знам че everest i sandra го могат но аз немога да го направя и с тях,затова някои ако е наясно как работят те или някои други ими го обяснят ште съм им благодарен.
Сподели другаде

3D MARK http://www.futuremark.com/ Инсталираш и пускаш теста. Няма кой знае каква философия. Поне при 3dmark 2006 и Vantage. Другите версии не съм ги пробвал, но предполагам, че и при тях няма да срещнеш затруднения.
Сподели другаде

Версия 3d mark 2006 работи под XP. Ползвах я, когато бях с XP. Така че сваляй и тествай смело. Ако не е тайна, защо искаш да тестваш? Овърклок, любопитсво, съмнения за хардуеърен проблем...
Сподели другаде

мисля че моята видео карта не е подходяща за дънотоми заштото видео картата ми е на ATI Asus EAH 4650 а тези на ATI разбрах по късно че са предназначени за AMD а дъното ми е на INTEL GIGABYTE H55M-S2 и когато го купих никаде в саита на JAR Computers не пишеше че има вградено видео а когато престигна видях че има и вградено видео когато се оплаках на продавача те добавиха в саита че има вградено видео и ми отказаха смяна и затова искам да си тествам видеото.Благодаряти за помошта.
Сподели другаде

мисля че моята видео карта не е подходяща за дънотоми заштото видео картата ми е на ATI Asus EAH 4650 а тези на ATI разбрах по късно че са предназначени за AMD а дъното ми е на INTEL GIGABYTE H55M-S2

Абсолютно невярно. Няма значение какъв е чипът на дънната платка.

Сподели другаде