Flyer Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Здравейте. Разбрах, че за целта е необходимо USB Floppy, от което да се заредят AHCI HDD drivers (драйвери за хард диска) по време на инсталацията. Въпросът ми е дали това може да стане без Floppy дисково устройство, например с USB флашка. Търся вариант в който ще е възможно да разделя двата дяла на ново.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 За да преинсталираш от флашка, трябват да я направиш bootable, т.е. лаптопа да детектне флашката и да се буутне изото. Самата настройка не знам как става. Дано някой ни открехне по темата хехе. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Настройката за boot от USB се прави от BIOS-настроките. А как се прави флашка с boot за Windows има писано из форума и в интернет колкото щеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Юли 17, 2011 Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Здравейте. Разбрах, че за целта е необходимо USB Floppy, от което да се заредят AHCI HDD drivers (драйвери за хард диска) по време на инсталацията. Въпросът ми е дали това може да стане без Floppy дисково устройство, например с USB флашка. Търся вариант в който ще е възможно да разделя двата дяла на ново.Благодаря! Привет, има няколко варианта аз ще спомена най-лесният. Теглиш си Windows XP с вградени в него сата драйвери има го в торент сайтовете на доста места.Другия, вариант за който говориш също е възможен.....Следвашия е да промениш от биоса AHCI HDD.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост