Jump to content

Каква програма ми трябва?

Препоръчан пост

Само последно да попитам нещо има ли вероятност някоя от тези антивирусни да засече нещо което на 100% не е вирус или заразено.Но да го показва като такова и да иска да го изтрие.

Да, наричат се фалшиви тревоги. Всяка програма допуска такива. Някои - по-малко, други - повече, но винаги има такива.

Има ли опция кадето да посоча даден фаил да не го закача?

Да, всяка антивирусна програма има възможност за изключване на файлове/папки от сканиране.

Гледам че тук има Microsoft Security Essentials 2.1.116.0 и някакви бета версии коя да сваля ?

Стабилната/финалната. Не бета версията.

Сподели другаде

Здр. пак съм Аз :) от както разкарах вирусите и сложих антивирусна се появи малак проблем.Немога да вляза в саит които наистина много ми трябва а не ми го зарежда ето и малко снимки http://prikachi.com/images.php?images/266/3585266Q.png а това се получава когато се логна http://prikachi.com/images.php?images/267/3585267g.png на какво се дължи този проблем?
Сподели другаде

Здравей ще ти препоръчам безплатната версия на АВАСТ антивирус от 4 години съм със нея и нямам проблем като си имаш на представа че компа ми е слаб и ми върши чудна работа само във настройките съм си оставил за автоматично обновяване на вирусни дефиниции апък за автоматично обновяване на програмата съм сложил на ръчно.Има и български интерфейс и наистена не товари системата .

Може да ползваш възстановяване на системата към по задна дата тоест ако си спомняш кога ти сие зареждал сайта върни системата към тази дата после пусни антивирусна за препоръчване аваст и сканирай за вируси ако има вируси ги сложи под карантина и ако не си сигорен не ги изтривай от карантината защото може някоя програма или нещщо друго да не фонкционира.Успех

Сподели другаде

Странен проблем. В други сайтове има ли проблеми с влизането? Има ли някакви други проблеми със системата? Опитай да изключиш временно антивирусната. Ако искаш, можеш временно да я и деинсталираш. Не би трябвало да е от нея, но щом проблемът се е появил след инсталацията й...
Сподели другаде