version-two Публикувано Юли 14, 2011 Report Share Публикувано Юли 14, 2011 Здравейте Имам следния проблем вчера си взех dell инспирон n7110 и немога да му кача драйвери...Влизам в сайта на dell и като се опитам да сваля драйверите ми дава "this page cannot be displayed" ?!? до колкото разбрах трябва да свая някакъв Dell Driver Download Manager който го търся вече в продължение на 3 часа без успех. Моля за помощ някой да даде идея какво изпускам или да ми кажете как да ги сваля драйверите или dell мениджъра Найстина се отчаях вече защо немога да си сваля драйвери от сайта на dell... някой ако има някакво решение мнoго ще съм му благодарен да го сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 15, 2011 Report Share Публикувано Юли 15, 2011 Няма какво да търсиш подобни мениджъри. Ако знаеш какви драйвери ти трябват, с какъв хардуер разполагаш може просто от сайта на Dell да си изтеглиш драйверите. Не си казал за каква Операционна система търсиш драйвери, но все тая - ето решение:Влизаш в официалния сайт - Клик - Избираш си модела (Select Model) , намираш си твоя лаптоп и стигаш до Тук (това е за твоя лаптоп). След като опиташ да свалиш нещо ще ти се покаже прозорец и ще те пита дали да свалиш това, което си избрал или да свалиш този толкова от теб търсен "Download via Dell Driver Download Manager". От там нататък не би трябвало да е проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
version-two Публикувано Юли 15, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2011 Здравей проблема е че нищо немога да сваля от сайта на dell.. page can not be found ми излиза и до там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 16, 2011 Report Share Публикувано Юли 16, 2011 В такъв случай проблема е при теб или при доставчика ти Пробвай да си набавиш драйверите през някое прокси ако можеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост