стаменков Публикувано Юли 12, 2011 Report Share Публикувано Юли 12, 2011 мозилата и интернет експлорера спряха да работят на другият ми лаптоп.вклучват се много бавно и не отварат нищо,а интернет има.моляви помогнете пи никакви страници немогат да отворя а интернет има? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Напиши нещо за системата - операционна система, браузъри, по какъв начин получаваш достъп до Интернет?Проверявал ли си за вируси и malware? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Ми на Windows 7 съм.точно преди да стане проблема имаж някакъв вирус които ми заразяваше фаилове в АппДата,но с аваст изтрих заразените фаила и се оправи и точно тогава доиде проблема с интернета.изобщо си нямам напредстава какво е станало но не ми отваря нито мозила нито интернет експлорер ... :crosseyes1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Направи едно сканиране, както е описано тук и публикувай резултатите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 ДА но на проблемния лаптоп няма как да се сваржа :'( ще кача програмата на проблемния лаптоп и после ще ви покажа резултата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Готово,сканирах с (SUPERAntiSpyware) доста грешки откри ето вижте: Сега какво да правя ?Нов WinRAR ZIP архив.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Лог от другата програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 на другата ми изписва некав проблем само с тая направих скенер.?? кажете сега какво да правя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Покажи картинка на проблема: Натискаш PrtScr => Paste в Paint => съхраняваш в jpeg формат => качваш картинката на някой хостинг (например този) и даваш линк тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 как така картина на проблема.проблема сам го уписал по горе Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Каква грешка ти показва Malwarebytes... Картинка = снимка (Screenshot) на работния плот (Desktop) със съобщението за грешка на Malwarebytes. Вече описах как се прави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 да ясно но как да изкарам снимка само ми кажете че не сам много на ясно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Като ти изпише проблема с Malwarebytes, следваш инструкциите, които вече дадох:Натискаш PrtScr (на клавиатурата) => Paste в програмата Paint => съхраняваш я в *jpeg формат => качваш картинката на някой хостинг (например този) и даваш линк тук. P.S: Paint се намира в: Start => Accessories => Paint. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стаменков Публикувано Юли 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2011 е сега вече като направа проверка с програмата не ми намира грешки нали ги изстрих при първото проверяване и сега не намира грешки,какво следва защото още не ми отвара никакви страници ?? :'( :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 13, 2011 Report Share Публикувано Юли 13, 2011 Ако искаш адекватна помощ, ще трябва да започнеш да предоставяш исканата от теб информация подробно и ясно. Последно, успя ли да сканираш с Malwarebytes' Anti-Malware? Ако да, дай лог от нея. Ако не, дай снимка от грешката и кажи кога точно се появява. Не можем да гадаем или да работим с неясни описания на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост