Jump to content

Препоръчан пост

мозилата и интернет експлорера спряха да работят на другият ми лаптоп.вклучват се много бавно и не отварат нищо,а интернет има.моляви помогнете пи никакви страници немогат да отворя а интернет има?
Сподели другаде

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ми на Windows 7 съм.точно преди да стане проблема имаж някакъв вирус които ми заразяваше фаилове в АппДата,но с аваст изтрих заразените фаила и се оправи и точно тогава доиде проблема с интернета.изобщо си нямам напредстава какво е станало но не ми отваря нито мозила нито интернет експлорер ... :crosseyes1: :crosseyes1: :crosseyes1:
Сподели другаде

Покажи картинка на проблема: Натискаш PrtScr => Paste в Paint => съхраняваш в jpeg формат => качваш картинката на някой хостинг (например този) и даваш линк тук.
Сподели другаде

Каква грешка ти показва Malwarebytes... Картинка = снимка (Screenshot) на работния плот (Desktop) със съобщението за грешка на Malwarebytes. Вече описах как се прави.
Сподели другаде

Като ти изпише проблема с Malwarebytes, следваш инструкциите, които вече дадох:

Натискаш PrtScr (на клавиатурата) => Paste в програмата Paint => съхраняваш я в *jpeg формат => качваш картинката на някой хостинг (например този) и даваш линк тук.

P.S: Paint се намира в: Start => Accessories => Paint.

Сподели другаде

е сега вече като направа проверка с програмата не ми намира грешки нали ги изстрих при първото проверяване и сега не намира грешки,какво следва защото още не ми отвара никакви страници ??

:'( :'( :'( :hmm:

Сподели другаде

Ако искаш адекватна помощ, ще трябва да започнеш да предоставяш исканата от теб информация подробно и ясно.

Последно, успя ли да сканираш с Malwarebytes' Anti-Malware? Ако да, дай лог от нея. Ако не, дай снимка от грешката и кажи кога точно се появява.

Не можем да гадаем или да работим с неясни описания на проблема.

Сподели другаде