bilyan Публикувано Юли 11, 2011 Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Лаптопа е Acer As 5942G ,I5-460m,ati 5650 ,Сега видях ,че дъното ми има и вградена интелска карта-неактивна ,но нито в биос ,нито в девайс мениджъра я има никаде няма нищо за нея ,рових се в нета по-въпроса и пише ,че на някой модели е активна на други не ,протеворечива информация но нищо конкретноhttp://img339.imageshack.us/img339/7372/cpuidb.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 12, 2011 Report Share Публикувано Юли 12, 2011 Доколкото виждам, този модел е с допълнителна видеокарта (на ATI) и съответно вградената е изключена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bilyan Публикувано Юли 12, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2011 но ,защо не може да се включи-мисля си че все още няма обновяване на биос за това -няма логика.какво е вграденото виде освен ,че интелко един господ знае Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 12, 2011 Report Share Публикувано Юли 12, 2011 Обикновено когато има инсталиран допълнителен модул, дублиращ функция на дъното, вградения в дъното модул се изключва. Това се отнася за звук, видео, LAN и т. н. т.В твоя случай в машината има инсталиран допълнителен видео контролер и съответно вградения в дъното е неактивен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bilyan Публикувано Юли 12, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2011 ясно ,тия Асер не спират да ме учудват ,сложили ми рам 1333MHz , а се оказва ,че процесора не ги подържа и работи на 1066,сега и това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост