Nakata95 Публикувано Юли 11, 2011 Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Може ли някои да ми даде или да ми намери драйвери за bluetooth EDR 2.0 пробвах с диск от друго устройство за bluetoth но не ми става а съм изгубил диска кум устройството си. Търсих в google, но не намерих :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юли 11, 2011 Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Пробвай от тук и кажи има ли успех Drivers Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юли 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Инсталирах го но не стана може и устройството да се е прецакало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2011 Report Share Публикувано Юли 15, 2011 В Device Manager има ли устройство с въпросителна/удивителна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост