XRadev Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Здравейте.Компютърът ми забива винаги щом вляза в игра.Играя ли я около 30 минути компютърът забива и започва да издава звука по различно, по точно не сам сигурен дали наистина забива ,но поне така си мисля става черен екрана звука почва да пращи но играта си продължава , компютърът си бачка но мониторът ми е offline.Когато сам в нета или нищо не правя нищо му няма но когато вляза да играя (wow или която и да е др. игра) след около 30 минути той забива.Така е от около 2-3 дена.МОЛЯ ПОМОЩ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Пробвал ли си с друг монитор и също така видеокартата охлажда ли както трябва вентилаторчето непрекъснато ли се върти(на видеокартата)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
XRadev Публикувано Юли 10, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Ами вентилаторчето се върти постоянно но иначе не сам пробвал с др. монитор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Каква е видео картата> Проверявал ли си й температурата? Проверявал ли си видео картата или дънната платка за подути кондензатори? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост