Jump to content

Wn7 проблем с Wireless

BgMafia

Препоръчан пост

Здравейте

Имам проблем с "Wireless" като цъкна да се свържа с някоя мрежа и ми изписва само "Широколентова връзка" и не ми показва друга "Wireless мрежа"

Модела на лаптопа е HP 625 свалях наново драйверите за Wireless и нестава да си инсталират.Търсих да ги изтрия но неможаш да открия откъде :crosseyes1:

Някакви съвети да се справя с проблема :blush:

ПОЗДРАВИ :bgflag:

Сподели другаде

Сигурен съм че има Wi-fi мрежа щото е при мен рутера.Пробвах с Driver Sweeper в началото но нестава.Изтрих мрежовия драйвер по стандартната процедура и то автоматично си го инсталира веднага.Пробвах тези драйвери от саита но по време на инстарация ми изписва че ги има и спира инстлирането.После пробвах пак да видя дали ще хване мрежата и като цъкна показва само "Широколентова връзка" и нищо друго :punish:
Сподели другаде

Като се показва 'Широколентова връзка' има ли една стрелкичка, така че да се растегат(покажат) мрежите?

Виж да не е спрян Wi-fi(адаптерът) ръчно.

Виж с друго устройство дали откриваш мрежата(и).

Сподели другаде

Някои лаптопи имат бутон затова(on-off) някъде отстрани, където са буксите.

Другото е комбинация Fn и някой друг бутон с картинка на антена.

Другото е Control Panel\Network and Internet\Network Connections и виждаш дали адаптерът е спрян.

Сподели другаде