BgMafia Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Здравейте Имам проблем с "Wireless" като цъкна да се свържа с някоя мрежа и ми изписва само "Широколентова връзка" и не ми показва друга "Wireless мрежа" Модела на лаптопа е HP 625 свалях наново драйверите за Wireless и нестава да си инсталират.Търсих да ги изтрия но неможаш да открия откъде Някакви съвети да се справя с проблема ПОЗДРАВИ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Като за начало виж тази статия - http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows-vista/Setting-up-a-wireless-networkСлед това кажи с каква операционна системи си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юли 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Операционата система е Windows 7Статията не ми помогна... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Сигурен ли си, че около теб има wi-fi мрежи?Можеш да махнеш драйварите с Driver Sweeper и след това да ги инсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юли 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Сигурен съм че има Wi-fi мрежа щото е при мен рутера.Пробвах с Driver Sweeper в началото но нестава.Изтрих мрежовия драйвер по стандартната процедура и то автоматично си го инсталира веднага.Пробвах тези драйвери от саита но по време на инстарация ми изписва че ги има и спира инстлирането.После пробвах пак да видя дали ще хване мрежата и като цъкна показва само "Широколентова връзка" и нищо друго Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Като се показва 'Широколентова връзка' има ли една стрелкичка, така че да се растегат(покажат) мрежите?Виж да не е спрян Wi-fi(адаптерът) ръчно.Виж с друго устройство дали откриваш мрежата(и). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юли 6, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Братле значи има я тая стрелкичка разтяга се.Как мога да видя дали съм спрял "Wi-fi(адаптерът)" и как да го пусна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Някои лаптопи имат бутон затова(on-off) някъде отстрани, където са буксите.Другото е комбинация Fn и някой друг бутон с картинка на антена. Другото е Control Panel\Network and Internet\Network Connections и виждаш дали адаптерът е спрян. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юли 6, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2011 IVAN много ти благодаря Проблема е бил че бутона е на OFF сега като го цъкнах и се оправи веднага ми показа и другите мрежи. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост