ioannidis Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 (Редактиран) Здравейте, вчера ме баннаха от един sa-mp сървър без причина. Има ли как да заобиколя бана и да играя пак? Само искам да отбележа, че съм на M-tel HomeBox, и IP-то ми не е динамично. Дали има начин или програма, с която да мога да влизам чрез прокси? Извинявам се, ако съм пуснал темата в грешен раздел, но тук не мога да създавам теми... Редактиран Юли 5, 2011 от IVAN Грешен раздел! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Здравейте, вчера ме баннаха от един sa-mp сървър без причина. Има ли как да заобиколя бана и да играя пак? Само искам да отбележа, че съм на M-tel HomeBox, и IP-то ми не е динамично. Дали има начин или програма, с която да мога да влизам чрез прокси? Извинявам се, ако съм пуснал темата в грешен раздел, но тук не мога да създавам теми...С Tor браузър пробва ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Юли 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Аз не говоря за браузване, а за мод. Тор браузъра е само за интернет страници, а на мене ми трябва от типа за Counter Strike и най вече за мод sa-mp. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост