serjanta Публикувано Юли 4, 2011 Report Share Публикувано Юли 4, 2011 Момци обръщам се към вас за помощ.Ако има някой от София който ползва интернета на СуперМакс и има необходимата информация на доставчика за инсталиране на рутер да ги сподели,защото ми изтърсиха че само майстори от фирмата могат да ми го инсталират,а пък хич нямам намерение да им дам 40-50 кинта.А именно сървис нейм,субмаск и така нататък.Попитах любезно по телефона и също така любезно ми обясни че неможе да сподели тази информация.Чакам с разтуптяно сърце вашето кратко писъмце хахахах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Не би ли трябвало при сключване на договор с тях да ти се дадът нужните настройки?Досега на друга фирма ли сте бил или на същата но без рутер?И тази фирма или ли си сайт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
serjanta Публикувано Юли 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Ами да ти кажа няма никакъв договор.На тая фирма са от доста време просто сега взеха лаптоп на племенницата и за да има мир в къщи трябва да има и интернет.Фирма са и то не малка,ако си от София трябва да си ги чувал бяха само кабелен оператор сега предлагат и нет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Въведи тези настройки, които преди си ползвал на компютъра на рутера(IP, subnet mask...).Въведи във вътрешната мрежа автоматично да се раздават IP-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Юни 15, 2012 Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Има същия проблем при едни познати. Баси мистериозните настройки... Ще разгледам компютъра им и ще видя какво е положението. Някой решавал ли е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост